Beter samenwerken & communiceren

Wij geloven dat we een verandering van Techniek, Cultuur en Business kunnen realiseren, waarmee organisaties slimmer gaan samenwerken en communiceren.

Wij zijn anders!

 

Door onze unieke aanpak en betrokkenheid ervaren klanten de reis naar de cloud als zeer positief! Caase.com onderscheidt zich door haar expertise en visie op het gebied van cloud, portals en apps. Wij denken buiten vaste paradigma’s. Wilt u uw organisatie ook in beweging brengen?

Vanuit onze durf om los te laten en onze manier van denken, ontwikkelen wij continue innovatieve strategieën, methodieken en oplossingen. Ons ervaren team van gemotiveerde specialisten maakt deze toepasbaar voor uw medewerkers, klanten en toeleveranciers.

Victor-Jan Leurs

CEO / Eigenaar
Slide background
Slide background

Awards

– 2015 Digital Workplace: Worldwide finalist Healthcare

– 2015 Microsoft system integrator of the year Healthcare

– 2015 Winnaar rode loper Twente

– 2014 Worldwide cloud partner of the year

Ons kantoor

Enschede zou Enschede niet zijn geweest zonder de textielindustrie. Een spinnerij was technisch veel ingewikkelder – en daarmee riskanter – dan een weverij. Nu, 100 jaar later, zit Caase.com in hetzelfde pand. Net zoals de spinnerij, zijn wij altijd in beweging en op zoek naar nieuwe mogelijkheden en hebben we een creatieve kijk op techniek.

Vestiging Enschede
Rigtersbleek-Zandvoort 10
7521 BE Enschede

Vestiging Amsterdam
Joop Geesinkweg 901-999
1096 AZ Amsterdam

Vestiging Houten
Sleepboot 11A
3991 CN Houten

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Het beste voor uw organisatie

Met zowel Gooogle- als Microsoft oplossingen in ons portfolio kunnen we een geheel onafhankelijk advies geven die het beste bij uw organisatie past.

Caase.com top ambassadeur van Twente

Naast onze vestigingen in Amsterdam en Houten is het hoofdkantoor van Caase.com gevestigd in Enschede in de regio Twente. Twente is benoemd tot meest innovatieve hightech regio van Nederland. Caase.com is winnaar geworden van de Rode loper van Twente, waarmee wij ons een jaar lang officieel top ambassadeur van Twente mogen noemen.  Voor de Rode Loper komen Twentse ondernemers in aanmerking, die in het achterliggende jaar een prijs hebben gewonnen. Caase.com werd uit 3.200 wereldwijde partners door Microsoft verkozen tot World Wide Cloud Partner of the Year.