Wij zijn Caase.com, the cloud integrator

Wij zijn Caase.com, we zijn de dienstverlener voor advies, implementatie en beheer van innovatieve cloudoplossingen. We zijn - met meer dan 90.000 gebruikers - de cloud integrator van Nederland. Dit jaar zijn we zelfs door Microsoft uitgeroepen tot wereldwijde cloudpartner van het jaar!

Wij zijn anders!

 

Door onze unieke aanpak en betrokkenheid ervaren klanten de reis naar de cloud als zeer positief! Caase.com onderscheidt zich door haar expertise en visie op het gebied van cloud, portals en apps. Wij denken buiten vaste paradigma’s. Wilt u uw organisatie ook in beweging brengen?

Vanuit onze durf om los te laten en onze manier van denken, ontwikkelen wij continue innovatieve strategieën, methodieken en oplossingen. Ons ervaren team van gemotiveerde specialisten maakt deze toepasbaar voor uw medewerkers, klanten en toeleveranciers.

Victor-Jan Leurs

CEO / Eigenaar

Beter samenwerken & communiceren

Wij geloven dat we een verandering van Techniek, Cultuur en Business kunnen realiseren, waarmee organisaties slimmer gaan samenwerken en communiceren.

Ons kantoor

Enschede zou Enschede niet zijn geweest zonder de textielindustrie. Een spinnerij was technisch veel ingewikkelder – en daarmee riskanter – dan een weverij. Nu, 100 jaar later, zit Caase.com in hetzelfde pand. Net zoals de spinnerij, zijn wij altijd in beweging en op zoek naar nieuwe mogelijkheden en hebben we een creatieve kijk op techniek.

Vestiging Enschede
Rigtersbleek-Zandvoort 10
7521 BE Enschede

Vestiging Amsterdam
Joop Geesinkweg 901-999
1096 AZ Amsterdam

Vestiging Houten
Sleepboot 11A
3991 CN Houten

Het beste voor uw organisatie

Met zowel Gooogle- als Microsoft oplossingen in ons portfolio kunnen we een geheel onafhankelijk advies geven die het beste bij uw organisatie past.

Caase.com top ambassadeur van Twente

Naast onze vestigingen in Amsterdam en Houten is het hoofdkantoor van Caase.com gevestigd in Enschede in de regio Twente. Twente is benoemd tot meest innovatieve hightech regio van Nederland. Caase.com is winnaar geworden van de Rode loper van Twente, waarmee wij ons een jaar lang officieel top ambassadeur van Twente mogen noemen.  Voor de Rode Loper komen Twentse ondernemers in aanmerking, die in het achterliggende jaar een prijs hebben gewonnen. Caase.com werd uit 3.200 wereldwijde partners door Microsoft verkozen tot World Wide Cloud Partner of the Year.