Kom ook werken bij de beste Cloudpartner ter wereld!

Caase.com onderscheidt zich door haar expertise en visie op het gebied van cloud, portals en app development. We ontwikkelen continu innovatieve strategieën en oplossingen. Ons ervaren team van gemotiveerde specialisten maakt deze toepasbaar voor je medewerkers, klanten en toeleveranciers.

De komende jaren zijn er hybride IT-omgevingen met een combinatie tussen generieke Clouddiensten en en specifieke applicaties. Als dè Cloud Integrator brengen wij de diensten van Cloud-aanbieders en traditionele IT-oplossingen samen in een hybride samenwerkingsplatform en beheren wij deze ook.

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar jou! We hebben nu de volgende vacatures:

Microsoft Office 365 Pre Sales Consultant

Ben jij die Microsoft Office 365 Pre Sales Consultant die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een dynamische en innovatieve organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Microsoft Office 365 Pre Sales Consultant ben je samen met jouw sales collega’s verantwoordelijk voor het binnenhalen van Office 365 projecten. Je hebt dan ook een doorslaggevende rol binnen de salescycles. Naast het schrijven van offertes, ben je bekend met het Microsoft Office 365 Customer Decision Framework en voer je deze uit bij onze klanten. Ook het geven van CIE sessies behoor tot jouw verantwoordelijkheden.

Door je technische inhoudelijkheid ben je binnen de uitvoering van het project het technisch geweten. Daarnaast stellen je communicatieve vaardigheden je in staat de gemaakte keuzes op een goede manier toe te lichten aan zowel de klant als aan het projectteam.

Als IT Office 365 Pre Sales Consultant, herken jij jezelf in de volgende punten:
* Je hebt een afgeronde HBO informatica opleiding en minimaal 3 jaar relevante werkervaring
* Je hebt uitstekende commerciële vaardigheden
* Je hebt kennis van en ervaring met het inzetten van de Microsoft Cloud propositie
* Je beschikt over relevante Microsoft certificering of bent bereid deze certificering te behalen
* Je bent stressbestendig en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden
* Naast een goede beheersing van de Nederlandse taal beheers je ook de Engelse taal uitstekend
* Je beschikt over een analytisch vermogen en bent creatief en flexibel.
* Je bent bereid om te reizen door heel Nederland

Join Caase.com!

Je gaat werken bij een snel groeiend, innovatief bedrijf gericht op online werken. Als nummer 1 in ‘Cloud Computing’ hebben we intensief contact met Microsoft. Daarnaast vinden we het belangrijk dat al onze 40 medewerkers prettig en efficiënt kunnen werken. Iedereen werkt dan ook hoe en waar hij of zij zich prettig bij voelt. Naast keihard werken, ook kunt relaxen met je collega’s. Wij zijn altijd in beweging, op zoek naar nieuwe mogelijkheden en hebben een creatieve kijk op techniek.

Wij bieden:

Binnen Caase.com bieden wij een werkomgeving waarin met bevlogenheid, toewijding en creativiteit wordt gewerkt. Een omgeving waarin continu nieuwe ontwikkelingen worden omarmd. Hierdoor ontstaan mogelijkheden voor iedereen die kansen ziet én wil pakken op een interessante loopbaan. De medewerkers van Caase.com vervullen een essentiële rol om ons bedrijf verder te brengen en steeds weer met de nieuwste ontwikkelingen voor te blijven. Wij bieden volop mogelijkheden trainingen en cursussen te volgen via onze Caase Academy.

Vanzelfsprekend bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Reageer direct of stel een vraag aan Judith Hagels (recruiter). Zij is bereikbaar op 06-109 37 503.

Solliciteer nu!
SharePoint Developer

Wil jij net als Caase.com vooroplopen als het gaat om oplossingen voor de toekomst?

Als SharePoint Developer ben je verantwoordelijk voor het technisch ontwerpen en implementeren van innovatieve SharePoint en SharePoint Online oplossingen. Jij bent degene die de oplossing realiseert voor de businessbehoeftes van de klant. Met je technische bagage ben je in staat om elke uitdaging aan te gaan. Je beschikt over de persoonlijkheid en vaardigheden om zowel klanten als collega’s voor jouw ideeën te winnen. Op deze manier maak je als teamspeler opdrachten binnen de gestelde randvoorwaarden tot een succes.

Als SharePoint Developer, herken jij jezelf in de volgende punten:

Je hebt een afgeronde HBO informatica opleiding
Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring met SharePoint 2010/2013/SharePoint Online en beschikt over aantoonbare ervaring in o.a. het ontwikkelen van Webparts, ASP.Net, XML, XHTML, Javascript, JSON, AJAX, Webservices, SharePoint Client Object Model, SharePoint Server Object Model, .Net 3.5, .Net 4.0 en Azure
Je beschikt over relevante Microsoft certificering of bent bereid deze certificering te behalen
Je bent technisch gedreven en bereid je verder te ontwikkelen
Je bent stressbestendig en communicatievaardig
Naast een goede beheersing van de Nederlandse taal beheers je ook de Engelse taal
Je ben woonachtig in het midden of westen van het land.
Join Caase.com!
Je gaat werken bij een snel groeiend, innovatief bedrijf gericht op online werken. Als nummer 1 in ‘Cloud Computing’ hebben we intensief contact met o.a. Microsoft en Google. Daarnaast vinden we het belangrijk dat al onze 40 medewerkers prettig en efficiënt kunnen werken. Iedereen werkt dan ook hoe en waar hij of zij zich prettig bij voelt. Naast keihard werken, ook kunt relaxen met je collega’s. Wij zijn altijd in beweging, op zoek naar nieuwe mogelijkheden en hebben een creatieve kijk op techniek.

Wij bieden:
Binnen Caase.com bieden wij werkomgeving waarin met bevlogenheid, toewijding en creativiteit wordt gewerkt. Een omgeving waarin continu nieuwe ontwikkelingen worden omarmd. Hierdoor ontstaan mogelijkheden voor iedereen die kansen ziet én wil pakken op een interessante loopbaan. De medewerkers van Caase.com vervullen een essentiële rol om ons bedrijf verder te brengen en steeds weer met de nieuwste ontwikkelingen voor te blijven. Wij bieden volop mogelijkheden trainingen en cursussen te volgen via onze Caase Academy.

Vanzelfsprekend bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Reageer direct of stel een vraag aan Judith Hagels (recruiter). Zij is bereikbaar op 06-109 37 50

Solliciteer nu!
Azure / .Net Developer voor Regio Midden en West

Wat ga je doen als Azure / .NET Developer? (32-40 uur)

Als Azure / .Net Developer werk je aan mee aan het ontwikkelen van de volgende generatie oplossingen in de Cloud voor nationale en internationale topmerken. Deze oplossingen worden vaak binnen complexe en grote projecten gerealiseerd waarin jouw focus voornamelijk ligt bij het ontwikkelen van functionaliteiten en oplossingen. Daarnaast wissel je kennis uit met het team van developers waarin je komt te werken. Dit kun je doen in één van onze kantoren (Amsterdam, Utrecht, Enschede) en ook thuis. In deze functie krijg je dan ook veel vrijheid en werk je zelfstandig. Wil jij hands-on werken en deel uitmaken van een uitgebreid kennisnetwerk? Reageer snel en sluit je aan bij onze development afdeling!

Wat we je bieden
* Een uitstekend startsalaris tot € 4.500,-
* Leaseauto
* Smartphone/Laptop
* Volg trainingen, opleidingen en cursussen via de Caase Academy
* Bezoek beurzen en evenementen (internationaal)

Wat wordt er van je verwacht?
* Je hebt een afgeronde HBO-opleiding
* Affiniteit met het toepassen/realiseren van oplossingen in de Cloud
* Aantoonbare werkervaring met het Microsoft Azure platform
* Aantoonbare werkervaring met .Net
* Ervaring in front-end en/of back-end development
* Communicatief sterk

Join Caase.com!
Je gaat werken bij een snel groeiend, innovatief bedrijf gericht op online werken. Als nummer 1 in ‘Cloud Computing’ hebben we intensief contact met o.a. Microsoft en Google. Daarnaast vinden we het belangrijk dat al onze 60 medewerkers prettig en efficiënt kunnen werken. Iedereen werkt dan ook hoe en waar hij of zij zich prettig bij voelt, ondersteunt door de nodige tech. Daarnaast hebben we op een aantal centrale locaties een kantoor waar je, naast keihard werken, ook kunt relaxen met je collega’s. Wij zijn altijd in beweging, op zoek naar nieuwe mogelijkheden en hebben een creatieve kijk op techniek.

Reageer direct of stel een vraag aan Judith, bereikbaar op 06-109 37 503.

Solliciteer nu!
.Net Developer voor Regio Amsterdam

Wat ga je doen als .NET Developer? (32-40 uur)
Als .Net Developer werk je aan websites, online platformen en applicaties voor nationale en internationale topmerken. Dit zijn vaak complexe en grote projecten waarin jouw focus ligt bij het ontwikkelen van functionaliteiten en oplossingen. Daarnaast wissel je kennis uit met het team van developers waarin je komt te werken. Dit kun je doen op ons kantoor, maar ook vanuit thuis. In deze functie krijg je dan ook veel vrijheid en werk je zelfstandig. Wil jij hands-on werken en deel uitmaken van een uitgebreid kennisnetwerk? Reageer snel en sluit je aan bij onze development-afdeling!

Wat we je bieden
Een uitstekend startsalaris tot € 4.500,-
Leaseauto
Smartphone/Laptop
Volg trainingen, opleidingen en cursussen via de Caase Academy
Bezoek beurzen en evenementen (internationaal)

Wat wordt er van je verwacht?
Je hebt een afgeronde HBO-opleiding
Aantoonbare werkervaring met .Net
Ervaring met front-end en/of back-end development
Communicatief sterk

Join Caase.com!
Je gaat werken bij een snel groeiend, innovatief bedrijf gericht op online werken. Als nummer 1 in ‘cloud computing’ hebben we intensief contact met o.a. Microsoft en Google. Daarnaast vinden we het belangrijk dat al onze 50 medewerkers prettig en efficiënt kunnen werken. Iedereen werkt dan ook hoe en waar hij of zij zich prettig voelt, ondersteunt door de nodige tech. Naast keihard werken, kun je ook relaxen met je collega’s. Wij zijn altijd in beweging, op zoek naar nieuwe mogelijkheden en hebben een creatieve kijk op techniek.

Reageer direct of stel een vraag aan Judith, bereikbaar op 06-109 37 503.

Solliciteer nu!
werken-caase

Ons kantoor

Ons hoofdkantoor bevind zich in De Spinnerij, een prachtige locatie die vroeger dienst deed als textielfabriek en nu het hart vormt van een bruisend en ondernemend Twente.

50

TOEGEWIJDE SPECIALISTEN

90000

Tevreden gebruikers

2

PRACHTIGE LOCATIES

100

PROCENT TEVREDENHEID

Hebt u een vraag of idee? We zijn er om u te helpen!