Beter samenwerken & communiceren

Wij geloven dat we een verandering van Techniek, Cultuur en Business kunnen realiseren, waarmee organisaties slimmer gaan samenwerken en communiceren.

Wij zijn anders!

 

Caase.com helpt bedrijven, overheden en zorginstellingen op hun “weg naar slimmer samenwerken” in de Microsoft Cloud. Veilig werken, op iedere plaats en met elk apparaat tegen lage IT kosten. Caase.com is dé specialist op het gebied van Microsoft Office 365, Azure, EMS (mobile management) en Windows. Met advies, migratie, adoptie, training en beheer creëert zij bij klanten een optimaal samenwerkingsplatform voor medewerkers, partners en leveranciers.

Caase.com levert het in eigen beheer ontwikkelde Digital Workplace (Social Intranet). Deze Digital Workplace zorgt voor de gebruikers, in combinatie met de juiste adoptie, dat klanten de route naar de cloud als prettig, succesvol en uiterst effectief ervaren.

Bekijk onze film en zie hoe wij dat voor u doen!

 

 

Vanuit onze durf om los te laten en onze manier van denken, ontwikkelen wij continue innovatieve strategieën, methodieken en oplossingen. Ons ervaren team van gemotiveerde specialisten maakt deze toepasbaar voor uw medewerkers, klanten en toeleveranciers.

Victor-Jan Leurs

CEO / Eigenaar
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Awards

– 2016 Microsoft Country Partner of the Year

– 2016 Finalist Cloud Packaged Solutions

– 2016 Finalist Windows & Devices Deployment

– 2016 Finalist Public Sector: Government

– 2015 Digital Workplace: Worldwide finalist Healthcare

– 2015 Microsoft system integrator of the year Healthcare

– 2015 Winnaar rode loper Twente

– 2014 Worldwide cloud partner of the year

Ons kantoor

Enschede zou Enschede niet zijn geweest zonder de textielindustrie. Een spinnerij was technisch veel ingewikkelder – en daarmee riskanter – dan een weverij. Nu, 100 jaar later, zit Caase.com in hetzelfde pand. Net zoals de spinnerij, zijn wij altijd in beweging en op zoek naar nieuwe mogelijkheden en hebben we een creatieve kijk op techniek.

Vestiging Enschede
Rigtersbleek-Zandvoort 10
7521 BE Enschede

Vestiging Amsterdam
Kabelweg 37 (Coengebouw)
1014 BA Amsterdam

Vestiging Apeldoorn
Fauststraat 3
7323 BA  Apeldoorn

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Het beste voor uw organisatie

Vooral het toegankelijke Caase.com team met praktische nuchterheid zal u verbazen. Wij werken liever niet vóór u, maar mét u. In strategie, cloud migratie, adoptie & training, beheer en ver daarna. Kiest u Caase.com, dan kiest u bewust voor ‘teamen’ op de lange termijn. Samen bereiken we voor u het beste resultaat. Wij kunnen immers pas succesvol zijn als u dat bent.

Caase.com top ambassadeur van Twente

Naast onze vestigingen in Amsterdam en Houten is het hoofdkantoor van Caase.com gevestigd in Enschede in de regio Twente. Twente is benoemd tot meest innovatieve hightech regio van Nederland. Caase.com is winnaar geworden van de Rode loper van Twente, waarmee wij ons een jaar lang officieel top ambassadeur van Twente mogen noemen.  Voor de Rode Loper komen Twentse ondernemers in aanmerking, die in het achterliggende jaar een prijs hebben gewonnen. Caase.com werd uit 3.200 wereldwijde partners door Microsoft verkozen tot World Wide Cloud Partner of the Year.

logo-caase