Whitepaper Digitale Werkplek in het Bedrijf

Digitale Werkplek Bedrijf DWP Caase.com Microsoft

Whitepaper Digitale Werkplek in het Bedrijf

De Nederlandse economie draait weer op volle toeren. Agenda’s staan bomvol, de productie draait overuren en bij veel medewerkers komt het stoom uit de oren. Stress. Tel daar deze factoren nog bij op: toenemende wet- en regelgeving op het gebied van informatiebeveiliging en steeds verdergaande digitalisering. Het resultaat? De medewerker betrokkenheid is weliswaar hoog, maar het ziekteverzuim als gevolg van werkdruk stijgt.

Onderzoek van schadeverzekeraar Centraal Beheer Achmea (2017) toont aan dat tijdens hoogconjunctuur – sterke economische groei – een daling van de werkeloosheid met 1% leidt tot een stij¬ging van het ziekteverzuim met 0,25%.

Het vinden en houden van gekwalificeerde medewerkers is moeilijk en het in stand houden van kwaliteit van diensten en producten staat onder druk. Nederlandse bedrijven lopen door de groeiende economie een ernstig risico.

Digitale Transformatie is een beweging die helpt om de administratieve last en de hoge werkdruk omlaag te brengen. Een goed en praktisch voorbeeld daarvan is de Digitale Werkplek. Hoe die helpt om het ziekteverzuim te verlagen, kosten te besparen en de kwaliteit van producten en diensten te verhogen leest u in dit Whitepaper Digitale Werkplek in het Bedrijf. Download nu dit gratis whitepaper.

Geen reactie's

Geef een reactie

logo-caase