08-02: Webinar Microsoft 365 Business en de AVG

Caase Microsoft 365 Business AVG GDPR webinar 8 februari 2018

15 Jan 08-02: Webinar Microsoft 365 Business en de AVG

Wanneer?
Donderdag 8 februari 16:00 uur
Voor wie?
IT Managers, directie, privacy officers, DPO, HR managers van organisaties 50 – 250 werkplekken
Waarom?
Praktische informatie en nuttig tips over de AVG en hoe Microsoft 365 Business helpt om aan de nieuwe wetgeving te voldoen
Kosten?
Geen, wel registratie voor deelname

Op 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming in werking. Dit is nieuwe Nederlandse wetgeving rondom de bescherming van (privacy) informatie, afgeleid van de eveneens nieuwe Europese General Data Protection Regulation (GDPR).
Deze nieuwe wetgeving is de opvolger van de Wet Bescherming Persoonsgegevens zoals we die al kennen, maar dan met nieuwe, strengere onderdelen.

Tijdens het webinar Microsoft 365 Business en de AVG gaan specialisten in op de belangrijke nieuwe onderdelen rondom de bescherming van informatie. Wat je als organisatie precies geregeld moet hebben en wat je daarvoor moet doen. We geven praktische tips en leggen uit welke onderdelen van Microsoft 365 Business ingezet kunnen worden voor het ontdekken, in kaart brengen en beveiligen van informatie. De specialisten leggen uit hoe je bewuste en onbedoelde datalekken voorkomt, hoe je de identiteit van medewerkers beschermt en hoe je eenvoudig privacygevoelige informatie binnen je organisatie houdt, ook bij het gebruik van privé mobiele apparaten.

Het webinar volledig gratis voor deelnemers. Registreer je vandaag nog door een e-mail te sturen naar marketing@caase.com met als onderwerp ‘Webinar AVG’, je bedrijfsnaam, jouw naam en je e-mail adres. Je ontvangt op het opgegeven e-mail adres van ons alle informatie en de link voor deelname aan het webinar.

Direct meer weten over Microsoft 365 Business? Klik dan hier.

Anderen die deze pagina bezochten zijn ook geïnteresseerd in dit webinar: Technologie essentieel voor behoud personeel

2 Comments
 • Bart van Rietschote
  Posted at 20:36h, 15 januari Beantwoorden

  Aanmelding

  • Marketing Caase.com
   Posted at 10:04h, 16 januari Beantwoorden

   Hallo Bart, graag even een e-mail naar marketing@caase.com met je bedrijfsnaam en e-mail adres, dan zetten we je op de lijst. Dank.

Post A Comment