Uw voordeel van een Microsoft Most Valuable Professional bij Caase.com

Microsoft cloud datacenter MVP Robert Smit bij Caase.com

Uw voordeel van een Microsoft Most Valuable Professional bij Caase.com

Sinds 1 november is Caase.com een ‘Microsoft Most Valuable Professional’ rijker. Zijn naam is Robert Smit, specialist in Windows Server, Azure, Datacenter en cluster oplossingen. Een Microsoft Most Valuable Professional, ook wel MVP voor Cloud en Datacenter. Maar wat betekent dat voor u als klant of potentiële klant? Wat is uw voordeel dat Caase.com zo’n MVP binnen de gelederen heeft? Om dat te kunnen bevatten moet u eerst weten wat een MVP eigenlijk is …

Microsoft MVP
Binnen het landschap van IT specialisten zijn er vele professionals. Sommigen zijn zelfs zeer gewaarde professionals. Slechts enkele zijn ‘zeer gewaarde professionals’. Maar dat maakt je nog geen MVP. Een ‘Microsoft Most Valuable Professional’ is een persoon die zowel aan de klantzijde als aan Microsoft zijde heeft bewezen van ‘onschatbare’ waarde te zijn. Deze mensen, wereldwijd zijn het er slechts zo’n tweeëneenhalf duizend, hebben kennis en kunde op een specifiek stuk Microsoft technologie die bijna geen andere specialist heeft. Maar ook daarmee ben je nog geen MVP. Om de echte specialist van onschatbare waarde te worden moet je aantoonbaar bijblijven op je vakgebied. Dit doe je door bijvoorbeeld te publiceren op een blog, lezingen te geven of samen met Microsoft nieuwe technologie te ontwikkelen. Maar tegelijk ook je kennis gebruiken om klanten op de best mogelijke manier te helpen. Robert Smit, Microsoft MVP, is zo’n echte specialist. Veel IT bedrijven willen hem, maar wij ‘hebben’ hem.

Uw voordeel
U weet dat Caase.com zeer nauw samenwerkt met zowel Microsoft Nederland als met ontwikkelteams op het Microsoft hoofdkantoor in Redmond, Washington, USA. Dat is op zich al bijzonder. Toch biedt een Microsoft MVP binnen de gelederen u extra voordeel. Robert Smit is een van de weinigen wereldwijd, en misschien wel de enige in Nederland, die zeer diepgaande en tegelijk uitgebreide kennis heeft op het vlak van Windows Server, Cloud en Datacenter oplossingen, Microsoft Azure en Windows Server clusteromgevingen. Wanneer u dus Caase.com als uw partner kiest heeft u de garantie dat u de in Nederland best beschikbare kennis en ervaring op dat vlak aan uw zijde vindt. U hoeft niet te twijfelen aan de technische knowhow die u in huis haalt. Bovendien heeft ‘onze’ Microsoft MVP Robert Smit een zeer uitgebreid wereldwijd netwerk van gelijkgezinden. U kiest dus niet alleen voor hem, of Caase.com, maar u kiest voor een netwerk aan technische kennis. Zowel binnen als buiten Microsoft. Dat geeft u een gerust gevoel bij (technische) complexe uitdagingen. Dat is uw voordeel wanneer u kiest voor Caase.com.

Robert Smit volgen of kennismaken?
Wanneer u Robert Smit als Microsoft MVP wilt volgen kunt u op vele plekken terecht. Natuurlijk heeft hij zijn eigen blog en met een handige RSS feed krijgt u automatisch een seintje wanneer Robert een nieuw artikel plaatst. U kunt Robert Smit opzoeken op LinkedIN en zijn nieuws volgen via zijn Twitter account. Tegelijk zullen wij als Caase.com regelmatig nieuws van Robert publiceren op deze nieuws- en blogsectie op onze website. Kom daarom gerust nog eens terug en blijf zo op de hoogte van alles rondom Windows Server, Microsoft Azure en modern datacenter oplossingen. Zelf kennismaken met ‘onze’ MVP? Een workshop organiseren of Robert inschakelen voor uw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Profiel Robert Smit op Microsoft

Blog

Twitter

LinkedIN

Geen reactie's

Geef een reactie

logo-caase