Snelste Azure Fv2 Virtuele Machines nu beschikbaar

Azure Fv2 VM Microsoft Caase

Snelste Azure Fv2 Virtuele Machines nu beschikbaar

Eerder deze week kondigde Microsoft Azure Directeur ‘Compute’ Corey Sanders aan dat de nieuwste en snelste Azure Fv2 Virtuele Machines (virtuele servers, VM) algemeen beschikbaar zijn via de Azure Datacenters in onder andere West Europa. Deze nieuwste versie van de virtuele server op het Microsoft Azure platform maakt gebruikt van de nieuwste Intel® Xeon® Platinum processoren en Infiniband connectiviteit.

Uw toepassing
Deze generatie virtuele servers is ontwikkeld speciaal voor klanten die behoefte hebben aan grote rekenkracht en snel transport van data. Vooral financiële instellingen, het onderwijs met wetenschappelijke analyses en weerinstituten maken gebruik van deze grote rekenkracht. Maar ook voor bijvoorbeeld de gezondheidszorg zijn de Azure Fv2 machines interessant. Met de steeds verdergaande digitale transformatie in de gezondheidszorg komt er steeds meer data. Data alleen daar kunnen we niet veel mee, maar door op die data intelligentie (bijvoorbeeld met Azure Cortana Intelligence of Azure Machine Learning) los te laten krijgt de gezondheidszorg pas échte inzichten voor voorbetering van de zorg. En daarvoor zijn deze uiterst krachtige servers uitermate geschikt.

Veiligheid voorop
Of klanten nu kiezen voor de ‘langzaamste snelste’ met 2 virtuele processoren en 4 GB geheugen of voor de allersnelste met 72 virtuele processoren, 144 GiB geheugen, 576 GB supersnelle SSD schijven en acht netwerkkaarten, veiligheid staat altijd voorop. Zeker voor de gezondheidszorg is het goed om te weten dat de Microsoft Azure Datacenters voldoen aan de strenge richtlijnen van de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR) die op 25 mei 2018 in werking treedt. Zeker bij de verwerking van privacygevoelige informatie (zoals patiënt- en cliëntgegevens) een absolute must.

Iets voor u?
Wilt u meer halen uit al uw data en superkracht inzetten om dit snel, efficiënt én tegen lage kosten te doen? Neem dan contact op met een van de Azure consultants van Caase.com. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuzes, de inrichting en het onderhoud op uw Azure Virtual Machines.

Geen reactie's

Geef een reactie

logo-caase