SharePoint Spring Special

caase sharepoint digital workplace

08 Mei SharePoint Spring Special

Het is voorjaar, tijd voor nieuwe ideeën. Een frisse wind met nieuwe energie. Dat heeft u ook. Binnen uw organisatie dingen slimmer doen. Handiger, zodat uw medewerkers meer tijd overhouden voor uw core business. Maar wat? Wij geven u een aantal suggesties en maken uw keuze daarbij een dit voorjaar een stuk eenvoudiger. Want kiest u nu voor een van de praktische Microsoft SharePoint oplossingen van Caase.com dan krijgt u van ons op de eerste twee dagen werk 15% korting!

Document Management
Hoeveel tijd zijn uw medewerkers gemiddeld kwijt aan het zoeken naar de juiste documenten? Inkoopfacturen, offertes, contracten? Die verloren tijd is niet langer nodig met een kant en klaar Document Management systeem, volledig gebaseerd op Microsoft SharePoint.

Kwaliteitsmanagement systeem
Kwaliteit is belangrijk. Het borgen van kwaliteit misschien nog wel meer. Maar hoe pakt u dat praktisch aan? Documenten, werkinstructies, formulieren. Vaak staan al die zaken op veel verschillende plekken en zijn ze in beheer bij diverse mensen. Met een Kwaliteitsborging systeem gebaseerd op SharePoint is dat niet langer nodig.

caase social intranetSocial Intranet
Binnen uw organisatie heeft u een heleboel informatie die u met medewerkers moet en wilt delen. Combineer die sociale en formele informatie met de programma’s en Apps die uw medewerkers nodig hebben, in één geïntegreerd portal en u heeft het Caase.com Digital Workplace. Handig, praktisch, veilig en tijdbesparend bovendien.

caase slim digitaal vergaderen sharepointSlim vergaderen
Slepen uw medewerkers met stapels papieren naar vergaderingen? Blijkt tijden de vergadering dat mensen de notulen en andere vergaderstukken niet bij de hand hebben? Of wel bij de hand, maar niet gelezen? Kies dan voor een Slim Vergaderen oplossing van Caase.com. Volledige integratie met OneNote voor aantekeningen, notulen en andere documenten. Maak gebruik van de handige workflow voor opvolging van actiepunten. Kiest u voor de slim vergaderen oplossing, dan vergadert u een stuk slimmer en effectiever.

… en meer
Hierboven staan slechts enkele voorbeelden. Caase.com heeft voor u nog meer op SharePoint gebaseerde kant en klare praktische oplossingen. Denk eens aan een e-learning portal voor medewerkers, medewerker ‘self onboarding’ oplossingen, teamsites en meer.

Laat uw inspiratie de vrije loop, neem contact op met Caase.com en geniet dit voorjaar van 15% korting op de eerste 16 uur werk aan úw handige Microsoft SharePoint oplossing.

No Comments

Post A Comment