Ronde Tafel discussie 22 november – Publieke Cloud binnen de Lokale Overheid

ronde tafel microsoft caase lokale overheid publieke cloud

07 Nov Ronde Tafel discussie 22 november – Publieke Cloud binnen de Lokale Overheid

Met een inspirerend verhaal van Martin Vliem, National Security Officer van Microsoft Nederland. Leer van de experts en – vooral – leer van elkaar!

Als gemeente, waterschap of provinciale overheid kent u de toenemende vraag naar digitalisering van de service aan de inwoners en ondernemers. U heeft tegelijk te maken met krimpende budgetten. Meer realiseren met minder en vandaag de dag tegelijk veel tijd en geld kwijt zijn aan uw IT Infrastructuur. Hoe lang houdt u dat nog vol?
De publieke cloud, zoals Microsoft Azure, kan een oplossing zijn om al deze vraagstukken het hoofd te bieden maar roept tegelijk bij overheden veel vragen op:

• Datalekken en de wet op de bescherming persoonsgegevens, hoe zit dat nu?
• Waar staat eigenlijk mijn data en wie kan daar allemaal bij?
• Wat zijn de garanties op beschikbaarheid?

Terechte vragen waar tegelijk veel mythes omheen hangen. Tijd om de echte antwoorden te vinden.

Interactieve ronde tafel rondom de publieke cloud voor lokale overheden
Microsoft en Caase.com, de Microsoft Country Partner of the Year, nodigen u uit voor een exclusieve en interactieve ronde tafel. Samen met andere beslissers van gemeentes en andere lokale overheidsinstanties brainstormen we over “Uw datacenter van de toekomst”. Deel uw zorgen, uitdagingen en goede ideeën. Laten we leren van elkaar om daar samen sterker uit te komen.

Deze exclusieve ronde tafel vindt plaats op 22 november 2016 in de inspirerende omgeving van de Wagenwerkplaats te Amersfoort. Het programma:wagenwerkplaats amersfoort ronde tafel Microsoft Caase.com cloud

13:30 Ontvangst
14:00 Martin Vliem, National Security Officer Microsoft Nederland
Publieke Cloud en Dataveiligheid
14:50 Korte pause
15:00 Interactieve discussie rondom drie stellingen
16:30 Samenvatting en ‘next steps’
16:45 Napraten met een borrel

Mis deze unieke kans niet! Om deze middag interactief te houden en van elkaar te leren is het aantal deelnemers beperkt tot 30. Bevestig uw deelname daarom vóór 18 november aanstaande. Neem contact met ons op of meld u aan via uw Microsoft Accountmanager.

Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van uw deelname met tegelijk de drie stellingen voor de interactieve discussie. Binnen enkele dagen na de ronde tafel ontvangt u de notulen.

Uw deelname aan de ronde tafel is geheel kosteloos en tegelijk blijft de waarde van deze middag onder het algemeen geldende maximumbedrag van € 50 inzake de gedragsregels voor ambtenaren.

No Comments

Post A Comment