Nieuwe visie van Microsoft op communicatie en samenwerken

samenwerken microsoft teams met caase.com

Nieuwe visie van Microsoft op communicatie en samenwerken

Afgelopen september kondigde Microsoft haar nieuwe visie op intelligente communicatie aan. Microsoft gaat uitgebreide communicatie en verbeterde samenwerkingsvormen onderbrengen in Microsoft Teams, onderdeel van Microsoft Office 365. Bedrijfsinformatie en inzichten komen samen in Microsoft Graph. Microsoft heeft een stevige roadmap om Microsoft Teams hét platform te maken waar teams optimaal samenwerken en communiceren om zo samen meer te bereiken. Het betekent tegelijk dat Skype for Business op termijn gaat verdwijnen.

Volgens Microsoft zelf gebruiken al meer dan 125.000 organisaties in 181 landen en met 29 talen Teams. Inmiddels zijn zakelijke chat, telefonie en online vergaderingen onderdeel van het platform. Dit alles heeft in de – nabije – toekomst grote invloed op hoe organisaties werken en samenwerken.

caase.com skype for business microsoft office 365 teamsGartner publiceerde recent een rapport waarin zij de uitkomsten van haar analyse van de overgang van Skype for Business naar Teams  weergeeft. In dit rapport geeft Gartner adviezen voor beslissers binnen organisaties hoe zij de nieuwe mogelijkheden kunnen uitlijnen op hun behoeften. Het Gartner rapport is gratis beschikbaar via deze website.

Wilt u weten wat de wijzigingen voor gevolgen heeft voor uw organisatie? Neem dan contact op met de specialisten in online samenwerken en communiceren: Caase.com. Wij helpen u met uw route naar de cloud.

Geen reactie's

Geef een reactie

logo-caase