Nieuw: SharePoint App voor iOS

sharepoint online app Digital Workplace

Nieuw: SharePoint App voor iOS

Deze week lanceerde Microsoft haar SharePoint App voor het iOS besturingssysteem van Apple. Bijzonder, want de ‘eigen’ Windows (10) Universal en ook de Android versie van de App volgen pas later.
Met de nieuwe SharePoint App voor iOS nemen medewerkers hun werk in hun broekzak (of rokzak natuurlijk) mee. Via de App gebruiken SharePoint gebruikers hun teamsites, documenten en zien zij waar collega’s aan werken. Ook een uitgebreide zoekfunctie (SharePoint Search) is in de App opgenomen. Microsoft heeft aangekondigd dat zij de functionaliteit in de komende maanden verder gaat uitbreiden.

Digital Workplace

Met de komst van de App zijn de mogelijkheden voor het Caase.com Digital Workplace nog verder uitgebreid. Niet alleen is dit ‘social intranet’, dat op SharePoint online is gebaseerd, handig voor sociale informatie binnen organisaties, ook de toegang tot belangrijke bedrijfsapplicaties is via Digital Workplace mogelijk. Nu de App er is komen er meer mogelijkheden om voor werk belangrijke applicaties ook op mobiele apparaten te gebruiken. Het Digital Workplace ontwikkelteam van Caase.com is momenteel bezig met het onderzoek naar uitbreiding van de Digital Workplace.

Beschikbaar voor online, hybride en traditionele omgevingen

De SharePoint App werkt zowel met SharePoint Online, SharePoint Online binnen Office 365 maar ook met SharePoint Server 2013 en 2016. Daarmee is het de ultieme oplossing voor mobiele gebruikers binnen hybride omgevingen. De nieuwe App is daarnaast volledig responsive opgebouwd wat betekent dat de inhoud zich automatisch aanpast aan de schermgrootte en daarmee zorgt dat gebruikers altijd goed de informatie kunnen zien en gebruiken.

Op naar de toekomst

Wilt u meer weten over het ‘meenemen’ van uw werk voor gebruik onderweg op een mobiel apparaat? Praat dan eens met de specialisten, wij helpen u graag.

Caase.com is winnaar van de Microsoft Country Partner of the Year Award 2016 en Worldwide Cloud Partner of the Year 2014.

Geen reactie's

Geef een reactie

logo-caase