Nieuw in Office365: Microsoft To-Do

Microsoft Office365 To-Do

Nieuw in Office365: Microsoft To-Do

Eind april lanceerde Microsoft To-Do in preview mode voor Office365 gebruikers. To-Do is een handige app die je helpt je taken gedurende de dag ‘in zicht’ te houden. Velen kenden al de takenlijst uit Outlook. To-Do is geen vervanger, maar een uitbreiding. Microsoft To-Do laat je handig al je taken in een lijst opnemen en doet daarbij op basis van je agenda en eerdere taken hele handige suggesties.
Microsoft To-Do werkt op alle apparaten, van PC tot mobiel, waarop je Office365 gebruikt. Op die manier heb je altijd, op kantoor en onderweg, je belangrijkste prioriteiten inzichtelijk. Dus nooit meer in de avond denken: ‘Grrr, die persoon had ik vandaag nog even willen bellen’, of balen dat je niet genoeg tijd hebt vrijgemaakt voor het maken van die ene offerte.
Wil jij al je ‘todo’s’, zowel zakelijk als privé handig op één plek zodat je praktisch en effectief kunt werken? Kies dan nu voor Office365 van Microsoft. Al Office365 gebruiker? Binnenkort vind jij To-Do terug in het App-overzicht van jouw Office365 portal. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Bekijk ook deze film over Microsoft To-Do:

Geen reactie's

Geef een reactie

logo-caase