Nieuw: Azure Datacenter Modernization Consult

Azure Datacenter Modernization Consult

Nieuw: Azure Datacenter Modernization Consult

Herkent u het? De hardware in uw datacenter is afgeschreven en u twijfelt of u opnieuw moet investeren of beter Cloud Computing kunt inzetten. Uw IT specialisten zijn teveel met beheer bezig, terwijl een regiefunctie meer gewenst is, waarmee u tijd vrijspeelt voor innovatie. U heeft een eigen uitwijklocatie en dure back-up als verzekering, maar die ‘verzekeringspremie’ vindt u eigenlijk wel hoog. Wanneer zulke zaken bij u spelen dat in het Azure Datacenter Modernization Consult echt iets voor u.

caase microsoft route azureWat kunt u verwachten?
Het Azure Datacenter Modernization Consult vraagt slechts een halve dag van uw tijd en kan plaatsvinden bij u op locatie, in het pand van Microsoft Nederland op Schiphol of op het hoofdkantoor van Caase.com in Enschede. Het is slim om een van uw eigen IT architecten of netwerkbeheerders, een bedrijfsbeslisser en een eigenaar / applicatiebeheerder van één van uw bedrijfskritische applicaties of processen mee te nemen.
Samen met de Azure architecten en Azure consultants van Caase.com kijken we in een dagdeel naar de uitdagingen in úw organisatie. We laten u zien wat een Azure Smart Datacenter voor u kan betekenen. U krijgt inzicht in de kracht van het hybride cloud model van Microsoft en ontdekt hoe uw organisatie gefaseerd kan overstappen. Samen kijken we naar en onderzoeken we de mogelijkheden voor:
• Applicatiemigratie met Azure Remote Desktop Server
• Uitbreiding of migratie van uw datacenter met Azure IaaS services
• Cloud gebaseerde back-up en uitwijk (Azure Site Recovery)
• Kostenbesparing op datacenter, back-up en disaster recovery

Aan het einde van de workshop heeft u uitgebreide informatie, inzichten en tegelijk een concreet stappenplan waarmee u binnen uw organisatie verder kunt.
De Azure Datacenter Modernization Workshop kost u naast investering van tijd helemaal niets. Microsoft en Caase.com dragen alle kosten, om u te helpen.

Nu profiteren
Het Azure Datacenter Modernization Consult is slechts beperkt beschikbaar. Boek daarom nu uw Azure Workshop om verzekerd te zijn van uw plek en het praktisch nut van deze aanbieding.

Geen reactie's

Geef een reactie

logo-caase