Microsoft 365 Business, wat is dat?

Microsoft 365 voor zakelijke markt

Microsoft 365 Business, wat is dat?

Afgelopen zomer introduceerde Microsoft het nieuwe Microsoft 365 Business. Dit is een verzameling productiviteitsoplossingen; het beste uit Office365, Windows 10 en Enterprise Mobility & Security toegespitst op gebruik binnen het MKB.

 

Maar als een kleine of middelgrote organisatie bent u natuurlijk niet klaar met een abonnement op Microsoft 365 Business alleen. Dit zakelijke cloud abonnement van Microsoft heeft alleen toegevoegde waarde voor uw organisatie wanneer uw medewerkers ook het voordeel zien. Dat zij de oplossing gaan gebruiken om sneller, beter en vooral fijner te werken. Daarnaast wilt u dat een professional het beheer voor u uitvoert en dat alles goed, snel en veilig omgezet wordt. Toch? Want alleen dan kunt u zich concentreren op uw business, uw passie. Daarom heeft Caase.com speciaal voor het Microsoft 365 Zakelijk abonnement in drie aantrekkelijke varianten. Klik op de afbeelding voor een grotere weergave.

Zakelijke Microsoft 365 Business MKB abonnementen

 

Wilt u met uw bedrijf ook zo fijn werken? Op kantoor, onderweg of thuis? Veilig en stabiel maar vooral prettig werken? Kijk dan op deze pagina voor meer informatie over de Caase.com Microsoft 365 Business abonnementen of bel ons direct voor een afspraak.

Geen reactie's

Geef een reactie

logo-caase