Live vanaf de Microsoft Worldwide Partner Conference 2016

Caase.com Victor Jan Leurs Microsoft Satya Nadella

Live vanaf de Microsoft Worldwide Partner Conference 2016

Deze dagen is de Microsoft Worldwide Partner Conference 2016 (#WPC16) in Toronto, Canada. Bijna 20.000 Microsoft partners en medewerkers zijn bij elkaar om te leren, te innoveren, de business te plannen en om te vieren. Caase.com in het bijzonder.

Country Partner of the Year 2016 Award Winner
Zoals u weet (althans nu wel ..) is Caase.com door Microsoft uitgeroepen tot Microsoft Country Partner of the Year 2016. Dat blijkt niet zomaar. Tijdens WPC16 zijn wij flink in het zonnetje gezet en vooral geroemd om de manier waarop Caase.com met haar gefaseerde uitrol en aanpak van adoptie van cloud oplossingen mensen en organisaties echt enthousiast krijgt voor nieuwe technologie. Daarin zijn wij echt koploper, heeft men ons deze week meerdere keren verteld. De ontmoeting met lunch met Microsoft CEO Satya Nadella (rechts op de foto) en andere ontmoetingen bleken zowel bijzonder als waardevol.

Belangrijke verschuivingen
WPC16 brengt ook veel nieuws en dat delen wij graag met u. Een van de nieuwtjes is de introductie van een ‘all-in-one’ bundel met Office365, Windows 10 en een Microsoft Surface 2-in-1 computer. Deze bundel komt beschikbaar in een prijs per gebruiker per maand model en sluit daarmee naadloos aan bij onze eigen Microsoft Cloud in a Box.
Een ander belangrijk onderwerp is de continue innovatie die Microsoft doorvoert op het gebied van security voor middelgrote en grote organisaties. Niet alleen is de Microsoft publieke cloud vandaag de dag de meest betrouwbare, maar tegelijk de meest veilige om bedrijfsdata in op te slaan. Daarnaast zijn er innovaties op het gebied van de beveiliging van informatiestromen binnen en vanuit Office365 die ervoor zorgen dat bedrijfsdata niet buiten het bedrijf komt wanneer dat niet is toegestaan.
Verder innovaties zijn de ontwikkelingen binnen virtual reality met Hololens dat een uitstekende oplossing is voor training en opleidingsdoelen. Bijvoorbeeld binnen de zorg. Tot slot is een belangrijk hoogtepunt van WPC16 toch de ‘Digital Transformation’. Elk bedrijf, elke overheid, elke instelling krijgt daar in de komende jaren mee te maken. Meer mogelijkheden voor medewerkers en de optimalisatie van bedrijfsprocessen zorgen ervoor dat organisaties de kans krijgen om te innoveren, hun producten en diensten geschikt te maken voor het digitale tijdperk. Bovendien krijgen medewerkers van organisaties door de digitale transformatie meer tijd om aandacht aan klanten, cliënten of patiënten te besteden.

Uw route
De digitale transformatie gaat hard, mogelijk harder dan wij allemaal voor mogelijk houden. Om die reden is het slim om vandaag al te starten met het plannen van uw route naar de cloud en Caase.com is – bewezen – daarvoor uw partner bij uitstek. Maak eens een afspraak ….

PS: die andere man op de foto is onze CEO Victor-Jan Leurs

Geen reactie's

Geef een reactie

logo-caase