Insight neemt Nederlandse cloudserviceprovider Caase.com over

Caase.com A division of Insight

Insight neemt Nederlandse cloudserviceprovider Caase.com over

PERSBERICHT

Amsterdam/Enschede, 28 september 2017 – Insight EMEA, dat via 12 dochterondernemingen actief is in Europa, waaronder Insight Nederland, heeft de Nederlandse cloudserviceprovider Caase.com overgenomen. Door de overname is Insight beter in staat om intelligente cloudoplossingen aan klanten in Nederland aan te bieden. In de nabije toekomst hoopt het bedrijf verder uit te breiden in Europa.

Caase.com helpt organisaties uit de private en publieke sector met innovaties in de cloud om de productiviteit van het personeel te verhogen en de IT-kosten te verlagen. De kwaliteiten van Caase.com vormen een krachtige aanvulling op het strategische voornemen van Insight om organisaties te helpen bij het dagelijkse beheer van de IT en Intelligent Technology Solutions™ te leveren aan deze organisaties, zodat de transformatie naar een steeds meer digitale omgeving soepel verloopt.

Caase Insight Techshow 2017

V.l.n.r. Frank Hoekstra, Victor-Jan Leurs en Wolfgang Ebermann

“Organisaties moeten tegenwoordig simpelweg gewoon voorbereidingen treffen om te kunnen doorgroeien in de digitale wereld. Dankzij cloudoplossingen kunnen innovaties sneller worden doorgevoerd. Ik ben ervan overtuigd dat Insight en Caase.com samen perfect in staat zijn om organisaties te helpen bij het voordelig aankopen en beheren van de IT-omgeving en om deze organisaties tegelijkertijd te ondersteunen bij de digitale transformatie dankzij onze allesomvattende Intelligent Technology Solutions™,” zegt Wolfgang Ebermann, President van Insight in EMEA.

De overname van Caase.com, een bedrijf met 50 werknemers dat in Nederland is opgericht door Victor-Jan Leurs, stelt Insight in staat voort te borduren op de kwaliteiten van Caase.com als specialist op het gebied van Microsoft Office 365, Azure, EMS (mobiel beheer) en Windows en op de kracht van Insight als belangrijke strategische partner van Microsoft. De afgelopen drie jaar is Caase.com door Microsoft Nederland verkozen tot ‘Country Partner of the Year’ en ‘Worldwide Cloud Partner of the Year for Enterprise’ vanwege het aanbieden van intelligente cloudoplossingen op basis van Microsoft-technologie. Nu de twee bedrijven samen zijn gegaan, ontstaat er voor klanten een aanbod van topklasse. Caase.com zal een divisie van Insight worden.

“De visie en cultuur van Insight, alsmede de mogelijkheid om onze cloudoplossingen op grote schaal te verkopen via de positie van Insight op de Nederlandse markt en uiteindelijk ook in Europa, is een geweldige kans voor Caase.com, onze medewerkers en onze klanten,” aldus Victor-Jan, CEO van Caase.com.

“Insight is een van de grootste strategische wereldwijde partners van Microsoft en staat bekend als de speler die Microsoft Cloud het meeste laat groeien in Europa,” vertelt Gavriella Schuster, Corporate Vice President, One Commercial Partner, Microsoft. “We kijken met vertrouwen uit naar alle mogelijkheden die deze nieuwe samenwerking gaat opleveren voor onze gezamenlijke klanten.”

Geen reactie's

Geef een reactie

logo-caase