Informatiebeveiliging met Office365

EMS Office365 identity management Microsoft Caase.com

Informatiebeveiliging met Office365

Het professionele en privé leven van mensen loopt nogal eens door elkaar. Met verschillende apparaten – zoals tablets, smartphones en laptops – werken mensen aan zowel zakelijke als privé documenten. Hoe breng je daar nu een goede veilige scheiding in aan? Een uitdaging die Microsoft heeft opgelost met identiteitsmanagement in de cloud.
Door goede architectuur en goed luisteren naar hoe mensen technologie willen gebruiken ontwikkelde Microsoft een praktische oplossing: Enterprise Mobility & Security (EMS). Een naadloze samenwerking tussen EMS en Office365 zorgt ervoor dat gebruikers overal dezelfde Office ervaring hebben en kunnen werken zonder ‘gedoe’ op elk apparaat van hun keuze. Een oplossing waar de gebruikers van de technologie van houden en die de IT afdeling volledig vertrouwt.
Hoe dat precies werkt zie je in deze film met Brad Anderson, Microsoft Corporate Vice President Enterprise Client & Mobility.

Goede beveiliging van bedrijfsdata en tegelijk het respecteren van de privacygegevens van medewerkers is belangrijk. Voor het bedrijf én voor de medewerkers, maar ook voor de nieuwe EU General Data Protection Regulation die in mei 2018 in werking treedt. Wilt u weten hoe u zich daar goed op voorbereidt? Praat dan met de Enterprise Mobility & Security specialisten van Caase.com. Bel voor uw afspraak: 088 432 0000 of vul ons contactformulier in.

Geen reactie's

Geef een reactie

logo-caase