Informatiebeveiliging? Doe de gratis Digital Security Test

caase microsoft digital security test

Informatiebeveiliging? Doe de gratis Digital Security Test

Voor veel bedrijven is beveiliging van informatie niet eenvoudig. Denk aan steeds meer medewerkers die mobiel werken. Of nauwe digitale samenwerking met klanten of leveranciers. Het goed op orde hebben van beveiliging is tegelijk cruciaal als ingewikkeld.

Digital Security Test
Hoe zit het met de beveiliging van informatie binnen uw bedrijf? U weet zeker dat dit goed geregeld is? Of heeft u twijfels? Kom er snel achter door het beantwoorden van acht eenvoudige vragen in de Digital Security Test. Na het invullen krijgt u direct het resultaat voor uw organisatie per e-mail toegestuurd. De test neemt slechts 5 minuten van uw tijd in beslag, dus wacht niet te lang.

Samen met Microsoft
Martin Vliem, National Security Officer van Microsoft Nederland geeft u tijdens de test in korte video’s handige tips waar u bij beveiliging op moet letten. Zo haalt u extra voordeel uit deze test rondom informatiebeveiliging. Ga daarom naar de speciale website en doe de test.

Nieuwe Europese Privacy Wetgeving
Op 25 mei 2018 treedt de nieuwe Europese Privacy Wetgeving (Algemene Verordening Gegevensbeveiliging, AGV) in werking, als afgeleide van de EU GDPR (General Data Protection Regulation). Dit betekent dat bedrijven, instellingen en overheden vanaf die datum gehouden zijn aan strenge richtlijnen. Bij overtreding van de regels, het verlies van data of het schenden de privacy van medewerkers, klanten en andere personen – al was het maar per ongeluk – staan hoge boetes. Alleen al daarom is het slim om nu na te gaan hoe het gesteld is met de beveiliging van informatie binnen uw bedrijf. Doe de Digital Security Test vandaag nog. Meer weten over informatiebeveiliging? Neem gerust contact op met de specialist in informatiebeveiliging Caase.com.

Geen reactie's

Geef een reactie

logo-caase