Dag 4 en 5 Microsoft Ignite – verdieping

Dag 4 en 5 Microsoft Ignite – verdieping

De eerste drie dagen van Microsoft Ignite in Atlanta, USA (26-30 september) stonden vooral in het teken van technologische innovatie. Dat kunt u lezen in onze eerdere verslagen. Dag vier en vijf zijn de dagen waarop de specialisten van Microsoft de deelnemers meenemen in een ‘deep dive’ in de technologie. Voor de drie Caase.com cloud specialisten ter plaatse betekende dit vooral verdieping. Nog meer leren over Office365, SharePoint, Enterprise Mobility & Security en Azure, uit eerste hand.
Daarnaast bleken deze dagen erg nuttig om het persoonlijk contact aan te halen met de ontwikkelaars van Microsoft. Zoals u wellicht weet hebben de technisch specialisten van Caase.com regelmatig contact met de development teams op het Microsoft hoofdkantoor in Redmond, veelal via Skype for Business. Toch blijkt ook nu weer dat via persoonlijk contact bijpraten, brainstormen over uitdagingen en oplossingen weer tot nieuwe inzichten leidt. Zowel bij onze ‘mannen’ als bij de Microsoft ontwikkelaars. Samen werken en bouwen we zo aan de oplossingen van morgen. Oplossingen waar u als klant écht voordeel van heeft.
Wilt u daar niet op wachten en nu al weten wat wij – samen met Microsoft – morgen voor u kunnen doen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ‘Ignite-gangers’ praten u graag persoonlijk bij.

Geen reactie's

Geef een reactie

logo-caase