Microsoft Cloud partner of the year!

Microsoft Cloud partner of the year!

Caase.com is door Microsoft uit 3.200 wereldwijde partners verkozen tot Worldwide Cloud Partner of the year for Enterprise. Internationaal is deze prijs één van de meest prestigieuze awards in de branche. De nieuwe CEO van Microsoft, Satya Nadella, overhandigt de prijs tijdens de wereldwijde partnerconferentie op 14 juli in Washington. Dat Caase.com deze prijs krijgt is bijzonder. Nog maar vijf jaar geleden maakte het in Twente gevestigde bedrijf een ommezwaai van traditioneel IT-infrastructuur bedrijf naar cloud computing.

Microsoft prijst Caase.com vanwege haar kennis en kunde op het gebied van cloudcomputing die het bedrijf weet te combineren met verandermanagementprogramma’s en beheer van deze omgevingen. CEO Victor-Jan Leurs van Caase.com is overdonderd met de erkenning door Microsoft. “5 jaar geleden zijn wij ons als traditioneel IT-infrastructuur bedrijf volledig gaan focussen op de Cloud. Dat wij nu deze wereldwijde award winnen is ongelooflijk, maar een bewijs dat wij de juiste strategische keuzes hebben gemaakt.” Caase.com is uit een selectie van meer dan 3.200 partners uit 112 landen gekozen tot beste cloud partner ter wereld voor corporate en enterprise klanten. “Ik ben vooral trots op mijn professionele collega’s, die ervoor hebben gezorgd dat wij deze wereldwijde award verdiend hebben. locate ip . Daarnaast ben ik onze klanten dankbaar die met ons de reis naar de Cloud zijn aangegaan. En last but not least onze gewaardeerde partner Microsoft. Met deze status geven zij aan vertrouwen in Caase.com te hebben in de wijze waarop wij onze klanten begeleiden bij de implementatie en ontwikkeling van hun Cloud-diensten.

Microsoft
Voor Microsoft Nederland is het ook een enorme erkenning dat deze prestigieuze prijs door een Nederlandse partner is gewonnen, juist in het jaar waarin Cloud centraal staat binnen Microsoft en voormalig cloud topman Satya Nadella Steve Ballmer heeft opgevolgd als CEO. “Deze prijs benadrukt de uitzonderlijke prestatie van Caase.com om Microsoft producten en diensten te positioneren bij onze gezamenlijke klanten waarmee deze positief worden beïnvloed. Wij zijn bijzonder enthousiast over de prestatie van Caase.com, en de mogelijkheid die dit creëert nieuwe business te genereren,” aldus Phil Sorgen, Corporate Vice President van Microsoft.

Caase.com
Caase.com, the cloud integrator, levert haar klanten een hoogwaardig en compleet pakket aan cloud based diensten en producten. Caase.com helpt organisaties om een weloverwogen een strategische keuze te maken voor een lange termijn Cloudplatform waarbij technologie ondergeschikt is aan functionaliteit. Het bedrijf combineert cloud oplossingen met op maat gemaakte portals en apps tot een compleet informatie- samenwerkingsplatform. Zij ontzorgt organisaties in het beheer van deze oplossingen en platformen. Caase.com begeleidt haar klanten bij implementatie en integratie van cloudoplossingen met als doel de samenwerking, productiviteit en de business te verbeteren in organisaties tegen lagere kosten. Zij heeft een uitgebreid en bewezen track record in het adviseren, implementeren en beheren van Cloud-oplossingen, het bouwen van samenwerkingsportalen en Apps. Het Caase.com team heeft meer dan 55.000 gebruikers gemigreerd naar de Cloud.

Geen reactie's

Geef een reactie

logo-caase