Caase.com wint Microsoft Country Partner of the Year Award

Caase.com wint Microsoft Partner of the Year Award

Caase.com wint Microsoft Country Partner of the Year Award

Enschede, 31 mei 2016 – Caase.com is winnaar van de Microsoft Country Partner of the Year Award. Uit meer dan 6.000 partners en 27 genomineerden is Caase.com gekozen tot de overall beste Microsoft partner vanwege haar continue innovatie, haar enorme kennis van Office 365 en Azure, haar succesvolle implementaties en het effectieve beheer op Microsoft technologie.

De Microsoft Country Partner of the Year Award is de meest prestigieuze prijs in de IT branche en wordt ieder jaar aan Microsoft partners wereldwijd uitgereikt die uitblinken op het gebied van innovatie, adoptie en hun bijdrage aan new business. Caase.com zal de prijs uitgereikt krijgen door Microsoft CEO Satya Nadella tijdens de wereldwijde partnerconferentie op 12 juli in Toronto.

Geweldige beloning

Victor-Jan Leurs, CEO van Caase.com: ‘Dit is natuurlijk geweldig. Het winnen van deze prijs onderschrijft niet alleen onze goede samenwerking met Microsoft, die gebaseerd is op cloud en innovatie, maar vooral het goede werk dat wij samen met en voor onze klanten doen. Het zijn van de nummer één Microsoft partner in Nederland is een beloning voor ons hele team, ons harde werken, onze passie en toewijding aan cloud computing. Daar ben ik ontzettend trots op. Wat het helemaal bijzonder maakt is dat Caase.com door de jury is uitgeroepen tot finalist in drie andere wereldwijde categorieën: Cloud Packaged Solutions, Windows and Devices Deployment en Public Sector: Government. Dit geeft aan dat Caase.com niet alleen de top Microsoftpartner in Nederland is, maar wereldwijd op alle gebieden tot de allerbeste partners behoort’ Deze jaarlijkse Microsoft Awards kent een aantal categorieën, met winnaars door de jury gekozen uit nominaties in 119 landen wereldwijd.

Verdiende winnaar

Ron Augustus, directeur Small and Midmarket Solutions & Partners bij Microsoft Nederland: ‘Caase.com is een meer dan verdiende winnaar van de Microsoft Nederland Partner of the Year Award. Het bieden van geïntegreerde cloud- en platformoplossingen maakt Caase.com samen met een unieke aanpak waarin klantsucces centraal staat tot een innovatieve en succesvolle game-changer in ons partnerkanaal.’ Volgens Ron Augustus is Caase.com met deze aanpak en oplossingen gebaseerd op onder andere Office365, Azure, EMS en Windows 10 in staat om de Microsoft ambitie van ‘Reinventing Business Productivity and Building the Intelligent Cloud’ succesvol bij haar gezamenlijke klanten te realiseren.

Erkenning

‘Wij zijn vereerd om het Nederlandse Caase.com als Country Partner of the Year uit te roepen’, zegt Gavriella Schuster, General Manager van de Worldwide Partner Group van het Microsoft hoofdkantoor. ‘Caase.com is als Microsoft partner een goed voorbeeld van het bijzondere talent voor het leveren van innovatieve oplossingen die het verschil maken. Caase.com levert niet alleen nationaal, maar ook internationaal een belangrijke bijdrage aan het succes van Microsoft.’

Het officiële Microsoft bericht staat op de Microsoft News Website.

Geen reactie's

Geef een reactie

logo-caase