Caase.com winnaar Microsoft Health Partner Awards 2015

Caase.com winnaar Microsoft Health Partner Awards 2015

Schiphol, 2 juli 2015 – Caase.com is door Microsoft uitgeroepen tot System Integrator of the year for Health  in Nederland.

Victor-Jan Leurs, CEO van Caase.com: “Wij zijn enorm trots en vereerd dat wij in het jaar nadat wij uitgeroepen zijn tot beste Cloud partner ter wereld opnieuw verkozen zijn tot beste partner in de voor ons erg belangrijke Health sector. Het is een fantastische erkenning voor ons team dat dagelijks met enorm veel kennis, kunde en passie keihard werkt om onze klanten op een goede en zorgeloze wijze naar de Cloud te brengen.”

Microsoft heeft tijdens een jaarlijks terugkerend feestelijk evenement Caase.com verkozen tot beste System Integrator of the Year 2015. Met deze jaarlijkse award wil Microsoft zijn waardering uitspreken voor Caase.com dat in het afgelopen jaar bijzondere en innovatieve oplossingen op het gebied van de gezondheidszorg heeft ontwikkeld op basis van Microsoft-technologie. 

Caase.com

Caase.com heeft al enkele jaren een sterke focus op de Nederlandse Health sector. Caase.com laat organisaties in de health sector slimmer samenwerken en communiceren door de inzet en gebruik van Office 365, Azure en Enterprise Mobility. Naast implementaties ontwikkelt Caase.com op klantniveau diverse clientportalen, team- en projectsites in combinatie met Apps. Caase.com werkt conform een standaard stappenplan voor het zorgeloos migreren en begeleiden van de users naar de Microsoft Cloud. Om de verandering voor eindgebruikers niet in één keer te groot te maken en te zorgen voor de optimale adoptie en toepassing, wordt een aanpak in een golvende beweging (zgn. waves) voorgesteld bij de klanten.

Geen reactie's

Geef een reactie

logo-caase