Caase.com lanceert prijswinnende Microsoft Cloud in a Box

Microsoft Cloud in a Box Caase.com

Caase.com lanceert prijswinnende Microsoft Cloud in a Box

Enschede, 6 juli 2016 – Caase.com introduceert op 6 juli officieel haar prijswinnende cloud dienst Microsoft Cloud in a Box. Deze complete op Microsoft cloud gebaseerde oplossing die is aangevuld met eigen Caase.com diensten, oplossingen en services bleek bijzonder genoeg om drie wereldwijde finaleplaatsen bij Microsoft in de wacht te slepen – Finalist Cloud Packaged Solutions, Finalist Windows and Devices Deployment en Finalist Public Sector Government. Vanaf nu kan heel Nederland profiteren van betaalbare flexibiliteit in slimmer samenwerken.

Nu Microsoft Cloud in a Box officieel beschikbaar is kunnen alle organisaties in Nederland voordeel halen uit flexibiliteit, effectief samenwerken en 24/7 service tegen een betaalbare prijs per gebruiker per maand. Microsoft Cloud in a Box bestaat uit onder andere Office365, Enterprise Mobility Suite, Digital Workplace (het sociale intranet), migratieservices, adoptie en support en kan uitgebreid worden met Microsoft Azure.

Prijswinnend
Innovatie ontstaat niet van vandaag op morgen. Een aantal Caase.com klanten hebben Microsoft Cloud in a Box het afgelopen jaar uitgebreid getest en met de feedback is de dienst volledig geoptimaliseerd. Het bleek echter dat klanten zo enthousiast en tevreden waren dat dit direct geleidt heeft tot een mooie referentiecase (Wijkracht). Een van de klantreferenties heeft Caase.com ingediend voor de wereldwijde competitie die Microsoft jaarlijks uitschrijft en heeft direct in drie categorieën een finaleplaats behaald. Daarmee behoort Caase.com wereldwijd dus tot de top-3 cloud aanbieders. Uit zowel de enthousiaste klantreacties als het winnen van deze prijzen blijkt dat Microsoft Cloud in a Box de cloud dienst van de toekomst is. De cloud dienst waar klanten op hebben gewacht.

Compleet en flexibel
Victor-Jan Leurs, CEO van Caase.com: ‘Microsoft Cloud in a Box is best wel bijzonder. Natuurlijk hebben wij dit als sterke Microsoft partner gebouwd rondom het Microsoft Cloud Solution Provider programma en nemen wij alleen maar Microsoft cloud producten op. Maar Microsoft Cloud in a Box is meer. Met het in eigen huis ontwikkelde Digital Workplace, onze bijzondere migratie- en adoptieservices en onze eigen 24/7 ondersteuning. Dat maakt Microsoft Cloud in a Box zo bijzonder.’
Volgens Victor-Jan Leurs is deze nieuwe cloud dienst de oplossing voor alle bedrijven, instellingen en overheden die slimmer samenwerken binnen organisaties voorstaan. In het bijzonder de Digital Workplace zorgt ervoor dat medewerkers van organisaties maar één ingang nodig hebben voor alle informatie die zij voor het uitvoeren van hun werk nodig hebben. Dat kan naar wens inclusief Apps en specifieke bedrijfsapplicaties die binnen Digital Workplace opgenomen kunnen worden. Het één toegangspunt-beleid voor alles rondom digitaal werken zorgt dat gebruikers effectiever maar zeker ook prettiger werken.

Stapsgewijs migreren
Overstappen van een traditionele IT infrastructuur naar Microsoft Cloud in a Box is niet moeilijk, maar gaat ook niet ‘over slechts één nacht ijs’. Victor-Jan Leurs: ‘Voor organisaties is het belangrijk dat zij samen met ons goed kijken naar de migratie. We starten daarom altijd met het Customer Decision Framework. Dit is een gestructureerde methode waarmee we de huidige en toekomstige situatie goed in kaart brengen. Aan de hand daarvan maken we een migratieplan, stellen we adoptie- en trainingsplannen op voor medewerkers en plannen we de migratie. Dit is allemaal gaarne onderdeel van Microsoft Cloud in a Box en dat maakt het zo uniek.’

Het bewijs van Microsoft
Naast de eerder genoemde drie finaleplaatsen is Caase.com door Microsoft uitgeroepen tot Microsoft Country Partner of the Year 2016. Dit is wat Microsoft daar over zegt bij monde van Ron Augustus, directeur Small and Midmarket Solutions & Partners bij Microsoft Nederland: ‘Caase.com is een meer dan verdiende winnaar van de Microsoft Nederland Partner of the Year Award. Het bieden van geïntegreerde cloud- en platformoplossingen maakt Caase.com samen met een unieke aanpak waarin klantsucces centraal staat tot een innovatieve en succesvolle game-changer in ons partnerkanaal.’ Volgens Ron Augustus is Caase.com met deze aanpak en oplossingen gebaseerd op onder andere Office365, Azure, EMS en Windows 10 in staat om de Microsoft ambitie van ‘Reinventing Business Productivity and Building the Intelligent Cloud’ succesvol bij haar gezamenlijke klanten te realiseren.

Over Caase.com
Caase.com helpt bedrijven, overheden en zorginstellingen op hun “weg naar slimmer samenwerken” in de Microsoft Cloud. Veilig werken, op iedere plaats en met elk apparaat tegen lage IT kosten. Caase.com is dé specialist op het gebied van Microsoft Office 365, Azure, EMS (mobile management) en Windows. Met advies, migratie, adoptie, training en beheer creëert zij bij klanten een optimaal samenwerkingsplatform voor medewerkers, partners en leveranciers.
Caase.com levert het in eigen beheer ontwikkelde Digital Workplace (Social Intranet). Deze Digital Workplace zorgt voor de gebruikers, in combinatie met de juiste adoptie, dat klanten de route naar de cloud als prettig, succesvol en uiterst effectief ervaren. Zelf ervaren? Maak dan vandaag nog een afspraak met een van onze business en cloud specialisten.

Geen reactie's

Geef een reactie

logo-caase