Caase.com en Nintex nu partners in SharePoint Workflow Automation

Caase Nintex Partner SharePoint

Caase.com en Nintex nu partners in SharePoint Workflow Automation

Enschede, 20 oktober 2016 – Cloud Innovator en Microsoft Country Partner of the Year Award Winner Caase.com en het internationaal opererende Nintex, de uitvinder van het platform voor het automatiseren van workflows binnen Microsoft SharePoint hebben per 30 september een partnerschip gesloten. Met deze volgende stap in de professionalisering van de SharePoint services biedt Caase.com klanten meer mogelijkheden om maximaal rendement uit hun Microsoft SharePoint en SharePoint Online oplossing te halen.

Werkprocessen
Elke organisatie heeft processen die nodig zijn om het werk gestroomlijnd te laten verlopen. Vanaf het doen tot een aanvraag voor verlof in de zorg, het aanvragen van een omgevingsvergunning bij de overheid tot en met kwaliteitsvalidatie binnen een bedrijf. Al die processen staan ergens beschreven en vinden veelal nog met papieren formulieren plaats. Met de Nintex platformoplossing voor het automatiseren van deze werkprocessen (i.e. workflow en formulieren) binnen Microsoft SharePoint kunnen organisaties deze processen eenvoudig automatiseren. Door het slepen van bepaalde geautomatiseerde procesblokken naar een werkveld is het ontwerpen van een geautomatiseerd proces nagenoeg kinderspel. Victor-Jan Leurs, CEO van Caase.com: ‘Nintex biedt een zeer mooi platform voor SharePoint. Natuurlijk is het ontwerpen van een goed werkproces geen kinderspel. Maar het aansluitend automatiseren met Nintex bijna wel. Het mooie van de Nintex oplossing is dat wij dit voor klanten naadloos kunnen integreren met andere SharePoint oplossingen, zoals onze eigen Digital Workplace of een Social Intranet. Daarmee krijgt de gebruiker een universele beleving van zijn of haar werkomgeving. Eenvoudiger kan het bijna niet.’

Stappen controleren
Met de Nintex oplossing kunnen organisaties bij elke stap een controle of een alarm inbouwen. Peter Dijkstra, SharePoint en Nintex specialist bij Caase.com: ‘Dat klopt. Een mooi voorbeeld is dat wanneer binnen een proces een bepaald persoon een actie moet ondernemen, zoals een autorisatie, en dat vergeet, er binnen het proces een alarmering gedaan kan worden. Op die manier kan een manager de betreffende persoon wijzen op zijn of haar taak of, bijvoorbeeld bij ziekte, een automatische bypass maken. Dit is slechts een voorbeeld. Nintex biedt zoveel mogelijkheden waarmee organisaties efficiënter en effectiever kunnen werken. Daarbij komt dat geautomatiseerde werkprocessen de kans op fouten en daarmee financiële risico’s binnen de organisatie veel kleiner maken.

Over Caase.com
Caase.com is Microsoft Country Partner of the Year Winner 2016 en helpt bedrijven, overheden en zorginstellingen op hun “weg naar slimmer samenwerken” in de Microsoft Cloud. Veilig werken, op iedere plaats en met elk apparaat tegen lage IT kosten. Caase.com is dé specialist op het gebied van Microsoft Office 365, Azure, EMS (mobile management) en Windows. Met advies, migratie, adoptie, training en beheer creëert zij bij klanten een optimaal samenwerkingsplatform voor medewerkers, partners en leveranciers.
Caase.com levert het in eigen beheer ontwikkelde Digital Workplace (Social Intranet). Deze Digital Workplace zorgt voor de gebruikers, in combinatie met de juiste adoptie, dat klanten de route naar de cloud als prettig, succesvol en uiterst effectief ervaren.

Geen reactie's

Geef een reactie

logo-caase