Boek nu uw gratis Microsoft Azure Workshop twv € 4.000

Microsoft Azure Proeftuin Workshop

Boek nu uw gratis Microsoft Azure Workshop twv € 4.000

Maak nu kennis met Microsoft Azure en verdien een 4-daagse Azure Wokshop ter waarde van € 4.000!
De moderne IT omgeving van bedrijven, instellingen en overheden vraagt vandaag de dag snelle, goedkope maar vooral flexibele oplossingen. De Microsoft Azure clouddienst geeft organisaties daarbij tijd- en geldbesparende oplossingen. Wij helpen jouw organisatie daarbij op weg! Om nu alvast verder kennis te maken met de Microsoft Azure cloud, volg dan de onderstaande links:

Het webinar ‘Maak kennis met Microsoft Azure
Het Microsoft Azure handboek
Aanvragen van de Microsoft Azure Workshop

 

Microsoft Azure Workshop

In samenwerking met Microsoft biedt Caase.com nieuwe Microsoft Azure klanten de onderstaande aanbieding:
Bij aanschaf van minimaal €2.000 aan Azure Services tegoed ontvang je een 4-daagse workshop ter waarde van € 4.000 helemaal gratis!

Met deze unieke aanbieding – ook wel Azure proeftuin – krijg je de volgende voordelen:

  1. Degelijke uitleg over Microsoft Azure en wat het kan betekenen voor jouw organisatie
  2. Onderzoek naar welke workloads van jouw organisatie geschikt zijn om in Azure onder te brengen (met de bijbehorende voordelen). Het bouwen van een business case en/of het opstellen van een haalbaarheidsonderzoek, specifiek voor jouw organisatie
  3. Uitgebreide procedures, stappenplannen en ondersteuning bij de implementatie van de geschikte Azure workload(s) (uit de Azure proeftuin)
  4. Onderzoek naar en inzicht in de vervolgstappen voor jouw organisatie

De Microsoft Azure proeftuin wordt volledig verzorgd door gecertificeerde Azure specialisten van Caase.com. Tijdens de workshop leer je samen met key-functionarissen uit jouw organisatie over alle mogelijkheden die Azure jouw organisatie biedt. Daarnaast kun je al tijdens de workshop direct aan de slag met het inrichten van jouw omgeving.
Vraag daarom vandaag nog de Microsoft Azure workhop aan. Stuur ons een e-mail en je ontvangt direct meer informatie over de Azure workhop / Azure proeftuin bij jou op kantoor.

Geen reactie's

Geef een reactie

logo-caase