Belangrijk nieuws over Microsoft Azure

Caase Microsoft Azure Roadmap services

Belangrijk nieuws over Microsoft Azure

Of beter geschreven: ‘Er is altijd belangrijk nieuws over Microsoft Azure’; updates, nieuwe diensten, extra mogelijkheden. Dagelijks nieuws. Niet gek, want Azure is hét publieke infrastructuurplatform met zeer veel diensten en mogelijkheden. Van ‘eenvoudige’ virtuele machines tot aan IoT en oplossingen voor kunstmatige intelligentie. Grote vraag is hoe u op de hoogte blijft. Wij helpen u.

Alle aankondigingen over wijzigingen van diensten of toevoegen van nieuwe toepassingen staat op de ‘Announcements’ afdeling van de Azure website.

Wanneer het volgen van alle aankondigingen wat veel van uw tijd vraagt heeft Microsoft een wekelijks overzicht van het belangrijkste nieuws.

De belangrijkste wijzigingen binnen Azure en nieuws over de komende wijzigingen (roadmap) zijn samengevat in blog- en nieuwsitems per maand.

Overigens, die roadmap is publiek beschikbaar met handige zoekfuncties. Zo weet u direct wanneer uw gewenste dienst beschikbaar komt.

Op alle vermelde websites van en over Azure kunt u zich abonneren (RSS feed / subscribe option) zodat u een seintje krijgt zodra iets op die pagina is gewijzigd. Op die manier hoeft u nooit meer wat te missen. Is dit alles toch wat veel van het goede, dan kunt u bij Caase.com terecht. Wij bieden u periodieke update-sessies over al het nieuws binnen Azure, maar dan toegespitst op uw situatie en uw organisatie. Dit kan maandelijks, maar bijvoorbeeld ook per kwartaal, halfjaar of jaar. Net wat voor u belangrijk is. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Geen reactie's

Geef een reactie

logo-caase