Bedankt voor een fantastisch jaar

Caase bedankt 2016

23 Dec Bedankt voor een fantastisch jaar

We zijn alweer aan het einde van 2016. Een fantastisch en speciaal jaar voor Caase.com. Wij zijn door Microsoft uitgeroepen tot Country Partner of the Year, misschien wel de meest prestigieuze prijs die je in de IT-wereld kan winnen. Daarnaast hebben wij een gezonde groei gerealiseerd en hebben we organisatorisch goede stappen gezet.
Country partner of the Year wordt je niet zomaar. Dit danken wij mede aan fantastische collega’s, onze partners en klanten die dag en nacht met veel passie, kennis en kunde samen hun best doen om onze vaak uitdagende projecten tot een succes te maken. Daarvoor een groot DANKJEWEL!

De Road to the Microsoft Cloud bleek geen eenvoudige
In 2000 is Caase.com nog een regionaal werkend traditioneel ICT-infrastructuur bedrijf onder de naam Computer SOS. In die tijd waren wij wel partner van Microsoft, maar zonder echte samenwerking. We waren een commodity bedrijf en wilden ons onderscheiden, we wilden anders zijn…
In 2009 hebben wij een bewuste keuze gemaakt om ons niet net als alle anderen te richten op datacenter oplossingen en hosting, maar om ons volledig te gaan richten op ‘de cloud’. Wij waren er toen al van overtuigd dat cloud computing ‘the next paradigm shift’ zou zijn. Wij voorzagen toen al dat de cloud een wereldwijde digitale transformatie zou opleveren.
We zijn toen een nieuw bedrijf gestart onder de naam Caase.com, dat staat voor Cloud As A ServicE. Microsoft had helaas nog geen cloud oplossingen, dus was Google als partner een logische keuze. In deze tijd hebben wij geleerd wat de cloud is. We leerden wat adoptie van cloud is, welke nieuwe dienstverlening klanten willen en kregen tegelijk grotere klanten.
Onze eigen digitale transformatie, van traditioneel IT-infrastructuur bedrijf naar cloud dienstverlener bleek geen eenvoudige. Niet elke collega en klant paste bij de nieuwe route naar de cloud. Vele klanten en relaties vroegen zich af waar wij mee bezig waren. Ze zeiden letterlijk: ‘Die Leurs is gek geworden, die loopt de hele dag met zijn hoofd in de wolken’ (en ik maar hopen dat ze de cloud bedoelden).

De tweede ommezwaai
Begin 2012 zijn wij onze Microsoft Cloud & SharePoint diensten gestart, daarmee konden wij echt het verschil maken. Ons (hernieuwde) partnership met Microsoft zorgde dat we weer konden groeien en in 2014 hebben we afscheid genomen van Google.
Met Office 365, om slimmer en productiever te kunnen samenwerken, zijn we mede vanwege onze Adoptie aanpak en onze SharePoint oplossingen enorm succesvol geworden. Ons Adoptie programma is door het Microsoft hoofdkantoor zelfs uitgeroepen tot een wereldwijd voorbeeld. Met Azure datacenter oplossingen en Enterprise Mobility & Security (EMS) voor veiligheid en beheer blijkt Caase.com vandaag de dag een van de meest succesvolle aanbieders. Met Windows10 op de werkplek is het portfolio compleet.

Een blik vooruit
Voor 2017 ligt onze focus, naast Office365, SharePoint en EMS, op Azure. We zetten daar in op innovatie en groei. Inmiddels is er bij Caase.com een groot team met de beste Azure architecten en specialisten. Samen met het Microsoft development team op het Microsoft hoofdkantoor in Redmond hebben wij een unieke Azure Remote Workspace oplossing ontwikkeld. Eigen innovatie waarmee wij de opvolger van de Azure Remote App en Citrix in huis hebben en die inmiddels ‘live’ en met succes draait bij enkele klanten in Nederland.
Iedereen bij Caase.com heeft (vaak letterlijk) dag en nacht gewerkt om onze droom en ambities waar te maken: Wij wilden in 2009 een vooraanstaand landelijk cloud bedrijf worden dat het verschil maakt! Met het winnen van de Microsoft Country Partner of the Year award is deze droom uitgekomen. Wij zijn ongelofelijk trots op wat wij samen met onze klanten en partner Microsoft hebben bereikt.
Zoals Charles Darwin het ooit al zei: Het is niet de sterkste van de soort die overleeft en ook niet de meest intelligente. Het is het soort dat het beste reageert op veranderingen!
Deze prijs is zeker geen eindpunt, deze prijs is het begin van onze meest succesvolle tijd ooit samen met onze klanten, onze partners en Microsoft. In 2017 zullen wij de ingezette weg vervolgen, dat beloof ik je.

Blijven leren
Natuurlijk is niet alles uitsluitend fantastisch bij Caase.com. Ja, wij beschikken over een team van de beste mensen, die met veel passie, kennis en kunde hun werk doen. Deze fantastische collega’s maken gelukkig wel eens fouten en zijn niet alwetend. Daar willen wij van leren. Als Caase.com willen wij een bedrijf zijn dat het elke dag weer een beetje beter doet. Wij leren van onze successen, wij leren van onze fouten en leren van de terugkoppeling van onze klanten en partners. Dit leren vertalen we graag naar oplossingen, zowel technisch als organisatorisch. Naast het leren hebben wij heel veel plezier in ons werk, waardoor wij iedere dag het maximale aan onze klanten kunnen geven. Ons bedrijf is nooit af. Onze mensen maken het verschil, samen zijn wij Caase.com.

Namens al onze collega’s wil ik jou als klant of partner van Caase.com bedanken voor de samenwerking en het vertrouwen in de afgelopen jaren. Zonder jou waren wij geen Microsoft Country Partner of the Year geworden! Wij kijken uit naar een succesvol 2017 waarin wij het samen nóg beter willen doen, met elkaar!

Hele fijne feestdagen en een gelukkig, succesvol en gezond nieuwjaar!

Victor-Jan Leurs
Namens TEAM Caase.com

Tags:
No Comments

Post A Comment