Azure Activation Business Case – bespaar € 8.000 op uw overstap naar de cloud

Azure Activation Business Case Caase.com ValueBlue Microsoftt

Azure Activation Business Case – bespaar € 8.000 op uw overstap naar de cloud

Is cloud computing iets voor uw organisatie? Kunt u daarmee kosten besparen of flexibeler werken? Hoe zit het met beveiliging, beschikbaarheid en integratie met uw systemen? Vragen waar u met de Azure Activation Business Case antwoorden op krijgt. Zo eenvoudig als een abc’tje. Nu met € 8.000 korting én direct uw eerste workload in de cloud.

Door Microsoft ondersteunde werkwijze
Samen met Microsoft Nederland en ValueBlue biedt Caase.com u de Azure-ABC aan als aanvulling op onze eigen Caase.com Route Azure. Met een geautomatiseerde scan van uw IT-landschap brengen we de meest voor de cloud geschikte workloads in kaart. In overleg met u bepalen we welke van deze workloads we gaan uitwerken tot complete migratievoorstellen. Daarbij kijken we niet alleen naar de techniek, maar zeker ook naar optimalisatie voor de business. Samen met u kijken we naar verschillende Microsoft Azure scenario’s zodat u tegelijk brede ervaring opdoet met alle mogelijkheden van de cloud. Op basis van de uitkomsten van de workshops, de migratie van de eerste workload en het adviesrapport kunt u zo een onderbouwde en praktische cloud-strategie voor uw organisatie ontwikkelen. Microsoft Nederland ondersteund deze unieke werkwijze.

Wat kunt u verwachten?
De Azure ABC neemt in totaal 12 dagen in beslag. De uitkomst is een adviesrapport met de meest logische eerste stappen naar de cloud. Per workload ziet u gevisualiseerd de relaties en afhankelijkheden binnen uw IT omgeving. Naast de begeleiding, kennis en advies krijgt u direct uw eerste workload in Microsoft Azure en kunt zo uitgebreid ervaring opdoen.

Nu met € 8.000 korting
De Azure Activation Business Case (Azure ABC) duurt bij elkaar 12 dagen en vraagt normaal een investering van € 12.000. Microsoft Nederland investeert momenteel twee derde van het bedrag waardoor u slechts € 4.000 hoeft te betalen. Daarnaast neemt u € 4.000 Azure tegoed af voor uw eerste workload in de cloud. Deze actie van Microsoft Nederland, ValueBlue en Caase.com is gelimiteerd en beperkt geldig (er zijn in totaal 10 Azure ABCs met Microsoft investering beschikbaar). Neem daarom direct contact op met uw Microsoft accountmanager of de cloud specialisten van Caase.com om uw Azure ABC te reserveren.

Geen reactie's

Geef een reactie

logo-caase