15-03: Webinar Technologie essentieel voor behoud personeel

15 maart 2018 webinar MKB technologie vinden en binden personeel

15-03: Webinar Technologie essentieel voor behoud personeel

Wanneer?
Donderdag 15 maart 9:00 uur
Voor wie?
Directie, HR managers, Operations en IT managers van organisaties 50 – 250 werkplekken
Waarom?
Het vinden en binden van personeel is volgens onderzoek het nummer één knelpunt voor het MKB in 2018. Tijdens dit webinar krijgt u van experts veel informatie en praktische tips hoe u (cloud) technologie in kunt zetten om uw medewerkers altijd, overal en prettig te laten werken en ze op die manier te binden aan uw MKB onderneming
Kosten?
Geen, wel registratie voor deelname

Uit het onderzoek dat grondslag is voor het whitepaper Top vijf grootste knelpunten voor het MKB in 2018 (binnenkort online) blijkt dat het vinden en binden van personeel met stip op nummer één staat. De economie groeit, de werkeloosheid daalt. Hoe ‘haal’ je als MKB onderneming de juiste mensen binnen? Maar misschien nog belangrijker; hoe zorg je er als MKB ondernemer voor dat je medewerkers bij je blijven? Het zorgen voor een moderne digitale werkomgeving helpt daar zeker bij. Met name de jonge(re) generatie is opgegroeid met digitaal en social media en gebruiken dit meer en meer voor hun werk, het bijhouden van kennis en hun sociale (zakelijke en privé) contacten. Hoe ga je daar als organisatie mee om?

Tijdens het webinar ‘Technologie essentieel voor behoud personeel’ gaan specialisten in op de behoeftes van medewerkers binnen MKB organisaties. Wat zijn hun arbeidswensen (onderzoek)? Wat vinden zij prettig werken? Diezelfde specialisten leggen aan de hand van praktische voorbeelden en nuttige tips aan je uit hoe een moderne digitale werkplek hierin voorziet. Daarbij gaan zij in op specifieke onderdelen, het mobiel en veilig werken en welke (cloud) technologie helpt bij welk onderdeel voor behoud van medewerkers. Mis dit webinar daarom niet.

Het webinar volledig gratis voor deelnemers. Registreer je vandaag nog door een e-mail te sturen naar marketing@caase.com met als onderwerp ‘Webinar Personeel’, je bedrijfsnaam, jouw naam en je e-mail adres. Je ontvangt op het opgegeven e-mail adres van ons alle informatie en de link voor deelname aan het webinar.

Direct meer weten over hoe Microsoft 365 Business je helpt? Kijk dan op deze pagina.

Anderen die deze pagina bezochten zijn ook geïnteresseerd in dit webinar: Microsoft 365 Business en de AVG.

Geen reactie's

Geef een reactie

logo-caase