11 oktober: Ronde Tafel – Microsoft Azure en de Modern Workspace voor de zorg

Microsoft Azure ronde tafel zorg Stichting Vivent Caase.com

19 Sep 11 oktober: Ronde Tafel – Microsoft Azure en de Modern Workspace voor de zorg

De Microsoft Country Partner of the Year Winner nodigt u uit en presenteert u de Moderne Werkplek voor de zorg.

Continuïteit en toekomstbestendigheid zijn belangrijk voor de Nederlandse zorgverleners. Meer kritische klanten en kosten die onder druk staan. Dat betekent dat u op tijd de bakens moet verzetten.
Dit gaat verder dan de marktwerking en regelgeving die de winstgevendheid van zorgverleners onder druk zet. Het heeft zeker betrekking op de risico’s én de kansen van morgen. Een gezonde zorgsector anticipeert en zoekt naar nieuwe en veilige manieren om innovatie verantwoord in te zetten.

Wat betekent dit nu voor de ICT in uw organisatie?
Microsoft en Caase.com, de Microsoft Partner of the Year, nodigen u uit voor een executive ronde tafel. Samen met andere beslissers uit de zorgsector brainstormen we over “Uw data center van de toekomst”. Deel uw zorgen, uitdagingen en goede ideeën. Laten we leren van elkaar om daar samen beter uit te komen.

Deze exclusieve ronde tafel vindt plaats op dinsdag 11 oktober 2016, van 9:00 tot 13:30 uur op het kantoor van Microsoft bij Schiphol.
In drie sessies, met sprekers van Stichting Vivent, Microsoft en Caase.com delen we de laatste ontwikkelingen op het gebied Microsoft Azure en de Modern Workspace. Daarbij bieden we u een schat aan relevante én actuele informatie. Natuurlijk vertellen én laten wij u zien wat de concrete drijfveren en toepassingen zijn bij een grote zorgverlener: Stichting Vivent deelt haar ervaringen met de overgang naar de Microsoft Cloud in Azure, Office 365 en Enterprise Mobility & Security.

Agenda
09:00  Ontvangst
09:30  Microsoft Azure Modern Datacenter
Jan Depping Microsoft
10:30  Koffie pauze
10:40  De Moderne Werkplek in de zorg
Gretha van der West Stichting Vivent
11:45   Azure in de zorg
Hank van Gardingen, Caase.com
12:00  Lunch

Mis deze unieke kans niet! Om deze ochtend interactief te houden en van elkaar te leren is het aantal plaatsen beperkt. Bevestig uw deelname daarom vóór 30 september via ons contactformulier of uw accountmanager.

No Comments

Post A Comment