Wereldwijde lancering nieuwe Digital Workspace

Insight Caase Digital Workplace

Wereldwijde lancering nieuwe Digital Workspace

Tijdens de Microsoft wereldwijde partnerconferentie Inspire, Las Vegas USA 15-19 juli, vond de lancering plaats van de nieuwe Insight Digital Workspace, ontwikkeld door de cloud specialisten van Caase.com. De Insight Digital Workspace is de opvolger van de Caase.com Digital Workplace; Een volledig op Microsoft 365 gebaseerde digitale werkplek, vol met nieuwe en handige snufjes om werken leuker en efficiënter te maken.

Digital Workspace My Outlook integrationAltijd alles bij de hand
Nieuw in de Digital Workspace is ‘My’, een apart gedeelte waar altijd alle applicaties en Apps te zien zijn en direct gestart kunnen worden. ‘My’ is beschikbaar in de Digital Workspace App, het portaal maar ook binnen de Office 365 applicaties als Word en Outlook. Op die manier hebben gebruikers van de Digital Workspace altijd alles wat zij voor hun werk nodig hebben direct onder handbereik.

Digital Workspace PowerBI My integrationNieuw toepassingen
Naast ‘My’ kunnen organisaties kiezen om – eventueel per functie of functiegroep – extra applicaties binnen Digital Workspace op te nemen. Zo is er een naadloze integratie met PowerBI, zodat – als voorbeeld – productieleiders, management of teamleiders direct de prestaties van afdelingen of teams onder handbereik hebben en zo directer en sneller kunnen sturen.

 

 

Insight Caase Digital Workplace App

 

Portal en App
De nieuwe Digital Workspace is zowel beschikbaar als portaal (SharePoint Online) en als een native App voor zowel Android als iOS. Daarmee heeft elke medewerker op elk door hem of haar gewenst scherm volledige functionaliteit, geen beperkingen. Zo kunnen mensen werken op de manier die het beste bij hen past met alle informatie en applicaties onder handbereik.

Digital Workplace My SharePoint OnlineGerichte informatie
Wat gebleven is, is de gerichte informatie; vrij te kiezen per afdeling of medewerker, informatie over de organisatie, de afdeling en voor de persoon. Daarnaast kan de organisatie extra informatie toevoegen, zoals trainingsvideo’s, informatie van de ondernemingsraad, social media integratie en nog veel meer.

Leuker en productiever
Bedrijven, instellingen en overheden voelen de noodzaak om meer te bereiken met dezelfde, of minder capaciteit. Medewerkers willen vooral prettig werken en niet nodeloos hoeven te zoeken naar informatie. Of omslachtige handelingen moeten verrichten om hun applicaties te benaderen. De nieuwe Insight Digital Workplace verbindt deze twee werelden. Prettiger en efficiënter werken tegelijk.

Zelf profiteren
Wilt u meer weten over de nieuwe Digital Workplace of zelf ervaren hoe prettig werken tegelijk voordeel voor de organisatie oplevert? Neem dan contact op met de cloudspecialisten van Caase.com.

Geen reactie's

Geef een reactie

logo-caase