Microsoft Teams jaar lang gratis proberen

Microsoft Teams jaar lang gratis proberen

Microsoft Teams jaar lang gratis proberen

Microsoft Teams is voor teams binnen organisaties de centrale hub voor samenwerken, discussiëren, documenten delen en communiceren. Het levert betere resultaten en een hogere productiviteit op voor groepen mensen die samenwerken aan projecten, ideeën en andere teamwerkzaamheden.

Om bedrijven en instellingen kennis te laten maken met Teams stelt Microsoft nu een jaar lang gratis het gebruik van Microsoft Teams ter beschikking. De enige voorwaarde is dat op organisatieniveau Teams is ingeschakeld (met andere woorden: één Office 365 of Microsoft 365 abonnement met rechten op Teams moet binnen de organisatie aanwezig zijn) en gebruikers een Azure AD account hebben.

Binnen het Microsoft 365 Admin Portal staat het kunnen downloaden van de Teams App standaard aan. Gebruikers die Microsoft Teams willen gebruiken maar geen geldig abonnement hebben kunnen vanaf nu de Teams App gewoon downloaden, installeren en gebruiken. Als beheerder houdt u controle, het kunnen gebruiken van Microsoft Teams voor medewerkers binnen uw organisatie kunt u uitzetten.

Het gratis een jaar lang kunnen gebruiken van Microsoft Teams is één ding, uw medewerkers helpen om Teams optimaal te gebruiken een ander. Speciaal daarvoor heeft Caase.com een uitgebreid adoptieprogramma. Wilt u daar meer over weten of wilt u meer weten over een jaar lang gratis testen met Microsoft Teams? Neem dan contact op met de cloudspecialisten van Caase.com.

De Teams Trial is (nog) niet beschikbaar voor educatie- en overheidsklanten.

Meer leren over Microsoft Teams? Kijk dan op de Microsoft Teams website.

Geen reactie's

Geef een reactie

logo-caase