Microsoft stopt ondersteuning gekoppelde accounts in webmail van Office 365 voor Bedrijven

outlook web access connected accounts

Microsoft stopt ondersteuning gekoppelde accounts in webmail van Office 365 voor Bedrijven

Gebruikers van Office 365 voor Bedrijven (Office 365 Business Essentials) konden tot eind oktober meerdere e-mail accounts koppelen in de webversie van Outlook. Die functionaliteit wordt per 1 november niet meer ondersteund.

Een extra e-mail account is bijvoorbeeld een persoonlijk e-mail adres of een e-mail adres van een partner of leverancier namens wie de gebruiker werkt. E-mail accounts die al ingesteld zijn blijven, met historie, zichtbaar binnen Outlook op het web, maar de synchronisatie is gestopt. Dat betekent dat nieuwe e-mail berichten niet meer verschijnen.

Gebruikers die met meerdere e-mail accounts werken kunnen deze functionaliteit wel instellen binnen Outlook voor Windows en Outlook voor Mac. Dat zijn de Outlook applicaties die u ‘op’ uw PC of Mac installeert. Wilt u dit? Dan kunt u uw abonnement omzetten naar Office 365 Business Premium of Microsoft 365 Business (tot maximaal 300 gebruikers per organisatie) waar het recht om de Office applicaties op een apparaat te installeren is inbegrepen.

Wilt u meer weten over het overzetten van uw abonnement of welke extra functionaliteit bij Office 365 Business Premium of Microsoft 365 krijgt? Neem dan contact op met de cloudspecialisten van Caase.com.

Geen reactie's

Geef een reactie

logo-caase