Microsoft introduceert Microsoft 365 Admin Center

caase.com microsoft 365 admin center

Microsoft introduceert Microsoft 365 Admin Center

Beheerders van Microsoft Office 365 omgevingen zijn gewend aan het Office 365 Admin Center; de centrale plek om al het beheer rondom abonnementen, apps en diensten te doen. Vanaf juli 2018 gaat het Office 365 Admin Center over in het Microsoft 365 Admin Center.

Het Microsoft 365 Admin Center is de centrale plek voor het beheren en monitoren van applicaties, diensten, informatie (data), apparaten en gebruikers binnen de Microsoft cloud. Niet alleen Office 365, maar ook Windows per gebruiker en Enterprise Mobility + Security beheert u straks vanuit dit nieuwe beheercentrum. Wanneer u bijvoorbeeld het ‘apparaat beheer’ (device management) toevoegt ziet u dat in de navigatie aan de linkerzijde verschijnen.

Een korte rondgang binnen het nieuwe Microsoft 365 Admin Center laat zien dat er op het vlak van beheer en informatie veel overeenkomsten zijn met het huidige beheercentrum. U als klant zult dan ook snel gewend zijn.

Wilt u nu al het Microsoft 365 Admin center gaan gebruiken, ga dan naar admin.microsoft.com en log in met uw beheer-account.

Geen reactie's

Geef een reactie

logo-caase