Migraties

”Wij helpen bij u bij een veilige overstap naar de cloud”

strategieadviesheader

 

Bent u bezig met uw IT-strategie voor de komende jaren? Overweegt u een overstap richting de cloud? Wij kunnen u helpen!
.
Als Caase.com zijn wij de enige onafhankelijke cloudspecialist in Nederland, met een strategische samenwerking met zowel Microsoft als Google. Dit betekent dat wij u, al voor u een cloudtraject start, kunnen ondersteunen bij het maken van de juiste strategische keuze. Hoe ziet de toekomstige manier van werken er uit voor uw organisatie? Ons doel is om, samen met u, een optimaal samenwerkingsplatform voor medewerkers, klanten en toeleveranciers op te zetten. De eindgebruikers staan hierbij centraal!
.
Voor u een cloudmigratie start
Voordat u de overstap maakt naar de cloud maakt, zijn er aan aantal zaken die u dient te overwegen om het juiste platform te kiezen bij uw doelstellingen. Wij organiseren verschillende sessies met de diverse belanghebbenden in uw organisatie bij het maken van keuzes omtrent functionaliteiten, techniek, organisatie en processen en compliancy (veiligheid en juridische aspecten).
.
Is uw bedrijf klaar voor de overstap? Doe de cloudscan!

Met de cloudscan van Caase.com krijgt u snel inzichtelijk welke stappen nodig zijn voor een goede, veilige overstap naar de cloud.  De cloudscan is drieledig:

  • Wij geven u inzicht in hoe de ‘cloud’ uw organisatie kan helpen een volgende stap te zetten in slimmer werken en communiceren.
  • Vervolgens creëren we samen met uw een plan van aanpak om het cloudplatform te implementeren in uw organisatie, en aan te bieden aan uw medewerkers. Het begeleiden van de verandering voor gebruikers is hierbij een belangrijk onderdeel (en één van onze specialiteiten!).
  • En tot slot leveren we een uitgebreid adviesrapport waarin gedetailleerd staat beschreven welk cloudplatform het meest geschikt is voor uw organisatie.

.

Met onze unieke oplossingen rondom innovatie, mens en techniek creëren wij een efficiënt en flexibel platform. Het resultaat is dat medewerkers, klanten en leveranciers slimmer samenwerken en communiceren.

.
Hoe werkt een migratietraject?

De eerste stap die de projectleider van Caase.com neemt is het faseren van het project. Wat is de aanleiding, het doel, welk resultaat moet behaald worden, wat valt niet binnen de opdracht, hoe wordt het resultaat behaalt en welke middelen zijn hiervoor nodig? Nadat overeenstemming met de opdrachtgever is behaald wordt het project uitgevoerd en bewaakt de projectleider de voortgang, het rendement en de kwaliteit, maar vooral ook de menselijke en organisatorische aspecten binnen het veranderproces. De engineers van Caase.com ontwikkelen en implementeren de oplossing zoals in het project is beschreven. Nadat de klant de oplossing heeft getest en akkoord heeft bevonden, wordt de oplossing geïmplementeerd en bij de klant beschikbaar gesteld.
.
Door onze unieke aanpak en betrokkenheid ervaren klanten de reis naar de cloud als uitermate positief. Zij stellen dat Caase.com hun organisatie daadwerkelijk blijvend in beweging heeft gebracht. Daarmee is Caase.com het fundament voor een succesvol veranderingstraject.
.
De meerwaarde van Caase.com Consultancy ligt in het innoveren, stroomlijnen en optimaliseren van het beheer, de processen, de communicatie, het samenwerken en de projecten van onze klanten. Daarbij verschuift de focus van puur techniek naar functionaliteit en gebruikersgemak.

Neem nu hier contact met ons op voor uw cloudmigratie

Onze diensten…..

Onze oplossingen…..