Microsoft 365 Business

Microsoft 365 Business is de complete verzameling software en toepassingen voor jouw desktop, productief werken en veiligheid. Alleen dat is voor kleine en middelgrote bedrijven een uitstekende keuze. Nog beter is Microsoft 365 ‘Zakelijk’ via Caase.com. Dan krijgt u een volledige digitale werkplek en uitgebreide service en ondersteuning. Zo werkt u altijd probleemloos en zonder zorgen met de meest moderne cloud software. Microsoft 365 Business helpt jouw om meer te realiseren, meer te bereiken en prettiger te werken.

 

Microsoft 365 cloud productivityWat is Microsoft 365 Business?
Microsoft 365 Business is de volledige oplossing voor geïntegreerde en moderne productiviteit, samenwerken met collega’s, beheer, informatie veiligheid, het beste van de Office365 Apps en Windows 10 Business. Allemaal vanuit een centrale beheeromgeving.

 

Office365
De bekende desktop Office applicaties zijn inclusief: Word, Excel, Outlook, PowerPoint en meer. Betrouwbare e-mail en agenda functionaliteit via Exchange Online. U krijgt uitgebreide zakelijk cloud-opslag met OneDrive. Bespaar op reiskosten en improductieve tijd met video vergaderen en zakelijke chat met Skype for Business. Werk snel en effectief samen met collega’s aan projecten en binnen werkgroepen met Microsoft Teams. Speciaal voor kleine en middelgrote ondernemingen vind je Microsoft Bookings (hotels, vluchten) en Outlook Customer Manager voor effectief klantbeheer. Kies je voor Microsoft 365 Business via Caase.com dan is de op SharePoint online gebaseerde Digital Workplace en zijn beheer en support inclusief.

 

Caase Microsoft 365 zakelijk mobiel werken

Windows 10
Onderdeel van Microsoft 365 Business is Windows 10. Naast alle bekende voordelen van dit moderne desktop besturingssysteem, dat elke gebruiker tot op vijf apparaten mag installeren, krijg je nog meer voordeel. Zoals Windows Defender Security Controls voor het centraal instellen en beheren van antivirus en antispam. Windows Autopilot en het automatisch uitrollen van Office Apps is inclusief, net als beheer en ondersteuning wanneer je kiest voor de oplossing via Caase.com.

 

 

 

Enterprise Mobility & Security
Het veilig houden van informatie en identiteiten is met de komst van de nieuwe Europese Privacy wetgeving belangrijker dan ooit tevoren. De Algemene Verordening Gegevensbescherming treedt op 25 mei 2018 in werking. Het onderdeel Enterprise Mobility & Security (EMS) binnen Microsoft 365 Business helpt je informatie veilig te houden. Beveiliging van Apps voor Office Mobile Apps en het selectief kunnen wissen van bedrijfsinformatie op mobiele (privé) apparaten helpt. Daarnaast zit in Microsoft 365 Business een geïntegreerd oplossing voor het beheer en de beveiliging van Windows 10 Pc’s, laptops en tablets.

 

Meer voordeel Microsoft 365 Business
Met alleen de Microsoft oplossing voor het MKB ben je er niet. Je wilt natuurlijk meer voordeel van cloud technologie alleen. Daarom biedt Caase.com een aantal aantrekkelijke extra’s rondom Microsoft 365 Business, in drie handige abonnementen.

 

Caase.com Microsoft 365 Business Advanced
De basis is het volledige abonnement op Microsoft 365 Business. Je betaalt uitsluitend per gebruiker per maand, waardoor hoge investeringen vooraf niet nodig zijn. Bovenop het maandelijkse abonnement levert Caase.com de ‘Digital Workplace’. Deze moderne digitale werkplek is beschikbaar voor alle apparaten van elke gebruiker met een abonnement. Binnen deze digitale werkplek zit een centraal online portaal voor medewerkers met al hun Apps en software, een social intranet, mogelijkheid om nieuwsberichten te delen en meer. Je vult zelf deze digitale werkplek met de informatie en toepassingen die voor jouw organisatie belangrijk zijn. Hoe handig is dat?
Ook inbegrepen is de ondersteuning. Afhankelijk van de grootte van jouw organisatie kun je een aantal keer per maand een beroep doen onze telefonische service desk die jou helpen bij het oplossen van problemen en technische storingen. Vraag ons om de staffel!
Het Caase.com Microsoft 365 Business Advanced abonnement kost u per gebruiker slechts € 25 exclusief b.t.w. per maand.

 

Caase.com Microsoft 365 Business Premium
Caase Microsoft 365 zakelijk samenwerken collega'sAlles van het Advanced abonnement is inbegrepen en wij breiden dat voor je uit. Kies je voor het Premium abonnement dan kies je voor een compleet zorgeloze overstap en leren wij jouw medewerkers het maximale uit Microsoft 365 Business te halen. Je ontvangt namelijk een compleet migratieplan van jouw huidige omgeving naar de nieuwe moderne cloud omgeving. We doen een halve dag workshop bij jou op locatie om alle gegevens te verzamelen en schrijven een compleet migratieplan. Aansluitend presenteren we dit plan en bespreken we de volgende stappen voor de succesvolle implementatie van de nieuwe omgeving. Daarnaast ‘krijg’ je van ons 2 volledige dagen een adoptie consultant ter beschikking. Deze specialist in communicatie en veranderingen helpt jou en je collega’s om de nieuwe technologie effectief en efficiënt te gebruiken. Want zeg nou zelf; onbekend maakt onbemind en verandering roept altijd weerstand op, hoe goed die verandering ook is. Daarom is de keuze voor Caase.com Microsoft 365 Business Premium een slimme keuze. Je maandbedrag blijft nog steeds laag met slechts € 25 exclusief b.t.w. per gebruiker. Voor alle beschreven aanvullende diensten betaal je eenmalig een bedrag van € 3.850 exclusief b.t.w. en daarmee bespaar je snel enkele honderden euro’s.

 

Caase.com Microsoft 365 Business Secure
Wie het neusje van de zalm wil en zich absoluut geen zorgen meer wil maken kiest voor Caase.com Microsoft 365 Business Secure. Je krijgt alles uit het Premium abonnement en dat vullen we aan met onder andere een Security Assessment. In een volledige dag on-site workshop en onderzoek weet jij aan het einde van die dag exact hoever jouw organisatie is met informatieveiligheid en cybersecurity. Om jouw omgeving nog veiliger te maken voegen we aan het abonnement Office365 Advanced Security Management en Azure Information Protection Premium toe. Met die extra op cloud gebaseerde veiligheidstoepassingen ben je op het vlak van de techniek helemaal klaar voor de AVG/GDPR (nieuwe Europese Privacy Wetgeving die op 25 mei 2018 is ingegaan). Voor Caase.com Microsoft 365 Business Secure betaalt u het lage bedrag van € 32 exclusief b.t.w. per gebruiker per maand en eenmalig € 4.750 exclusief b.t.w.

 

Microsoft 365 via Caase.com overzicht
In dit overzicht zie je direct welke onderdelen – en daarmee welk voordeel – in de aanbieding zit.

 

Zakelijke Microsoft 365 Business MKB abonnementen

 

Kies jouw voordeel
Weet je welk abonnement het meeste voordeel voor jouw organisatie oplevert? Twijfel je of wil je meer informatie? Neem contact met ons op en wij helpen je gegarandeerd en snel verder.

logo-caase