Windows 10

Windows 10, het beste Windows ooit!

Windows 10, het beste Windows ooit!
Windows 10 geeft je absoluut de beste ervaring bij alles wat je doet. Door eenvoudig meerdere apps op je scherm vast te maken en de grootte aan te passen kun je meer doen. Al je geopende taken zie je in één weergave en als je meer ruimte nodig hebt of onderwerpen per project wilt indelen, zoals Office-apps voor werk en games voor ontspanning, maak je een virtueel bureaublad.

Windows 10 is een omgeving die de efficiëntie van medewerkers verbetert, prestaties verhoogt en is een katalysator voor innovatie.
Gebruikers kunnen productiever zijn met innovatieve functies als multitasking, universele apps voor meerdere devices en Cortana, de intelligente persoonlijke assistent en kennisnavigator.
Het programma vereenvoudigt beheer en implementatie, beperkt problemen met compatibiliteit tussen applicaties tot een minimum en voorziet in een betere bescherming van bedrijfsgegevens. MetWindows 10 beschikken medewerkers over uitgebreide functies voor communicatie en samenwerking. Windows 10 biedt bijvoorbeeld Office, dat is voorzien van nieuwe universele Windows-applicaties voor Word, Excel en PowerPoint.

Caase.com  maakt samen met jou de juiste Roadmap voor jouw overstap naar Windows 10. Wij gebruiken hiervoor workshops en assements, waarbij  de juiste mensen uit jouw organisatie worden betrokken om een duidelijk beeld te krijgen van behoeften en wensen van jouw organisatie.

Wilt u ook slim ontwikkelen in de cloud?

Hank van Gardingen

Specialist in verandering rondom de cloud
neem contact op
logo-caase