Strategie & Advies

De overstap naar de cloud raakt uw gehele bedrijfsvoering

Bent u bezig met uw IT-strategie voor de komende jaren?
Overweegt u een overstap richting de cloud? Wij kunnen u helpen!

Als Caase.com zijn wij de enige onafhankelijke cloudspecialist in Nederland, met een strategische samenwerking met zowel Microsoft als Google. Dit betekent dat wij u, al voor u een cloudtraject start,  kunnen ondersteunen bij het maken van de juiste strategische keuze. Hoe ziet de toekomstige manier van werken er uit voor uw organisatie? Ons doel is om, samen met u, een optimaal samenwerkingsplatform voor medewerkers, klanten en toeleveranciers op te zetten. De eindgebruikers staan hierbij centraal!

CIE
Bent u benieuwd naar wat de Cloud en Caase.com voor uw organisatie kunnen betekenen? Laat ons u dan meenemen in een kennismaking met uw bedrijf in de toekomst tijdens onze Caase Inspiratie Experience.

Tijdens deze praktijkgerichte workshop maakt u kennis met de mogelijkheden van ‘Het Nieuwe Werken in de Cloud.’ U kunt ontdekken met welke middelen u de kwaliteit van uw dagelijkse werkzaamheden kunt verbeteren met behulp van het Microsoft Office 365 platform, en gaat hier tijdens de sessie ook daadwerkelijk mee werken.

De workshop is het meest effectief wanneer personen met verschillende taken vanuit uw organisatie aanwezig zijn.

Heeft u interesse om samen met uw collega’s een Caase Inspiratie Experience te ervaren, of heeft u behoefte aan meer informatie over deze workshop? Neem dan contact op met Caase.com via +31 (0)88 432 0000 of stuur een e-mail naar info@caase.com.

Voor u een cloud migratie start

Als Caase.com zijn wij de enige onafhankelijke cloudspecialist in Nederland, met een strategische samenwerking met zowel Microsoft als Google. Dit betekent dat wij u, al voor u een cloudtraject start,  kunnen ondersteunen bij het maken van de juiste strategische keuze. Hoe ziet de toekomstige manier van werken er uit voor uw organisatie?

Is uw bedrijf klaar voor de overstap? Doe de cloudscan!

Als Caase.com zijn wij de enige onafhankelijke cloudspecialist in Nederland, met een strategische samenwerking met zowel Microsoft als Google.

  • Wij geven u inzicht in hoe de ‘cloud’ uw organisatie kan helpen een volgende stap te zetten in slimmer werken en communiceren.
  • Vervolgens creëren wij met u een plan van aanpak om het cloudplatform te implementeren in uw organisatie, en aan te bieden aan uw medewerkers. Het begeleiden van de verandering voor gebruikers is hierbij een belangrijk onderdeel (en één van onze specialiteiten!).
  • En tot slot leveren we een uitgebreid adviesrapport waarin gedetailleerd staat beschreven welk cloudplatform het meest geschikt is voor uw organisatie.

Met onze unieke oplossing rondom innovatie, mens en techniek creëren wij een efficient en flexibel platform. Het resultaat is dat medewerkers, klanten en leveranciers slimmer samenwerken en communiceren.

Customer Decision Framework
Wij als Caase.com begrijpen dat advies en visievorming over de mogelijkheden die de toepassing van Microsoft Cloud Services uw organisatie kunnen bieden, van groot belang zijn. Caase.com hanteert hierbij de praktische en bewezen Customer Decision Framework (CDF) methodiek.

Caase.com maakt tijdens de CDF een 360 graden visie van uw organisatie. Wij kijken hierbij o.a. naar de huidige processen, de ondersteuning van de business en de impact op de organisatie. Er zullen verschillende workshops georganiseerd worden op het gebied van security, techniek en organisatorische functionaliteit.

De CDF zal duidelijkheid geven over de huidige status van uw organisatie en welke stappen er genomen dienen te worden om het samenwerkingsplatform in uw organisatie te integreren. Daarnaast levert Caase.com aan het einde van de CDF een globaal plan van aanpak, een investeringsraming en de middelen om een business case op te stellen af.

De CDF helpt uw organisatie bij het snel concreet maken van de mogelijkheden voor de toepassing van het Microsoft Office 365 platform. Additionele Microsoft producten kunnen hieraan toegevoegd worden. Omdat de CDF methodiek van Caase.com gebaseerd is op de CDF methodiek van Microsoft, worden de uitkomst en rapportage ook door Microsoft geaccepteerd.

Wij zijn ervan overtuigd dat wij uw organisatie goed en concreet kunnen helpen met haar reis naar de Cloud én het gebruik van het Microsoft samenwerkingsplatform.

Hoe werkt een migratietraject?

De eerste stap die de projectleider van Caase.com neemt is het faseren van het project. Wat is de aanleiding, het doel, welk resultaat moet behaald worden, wat valt niet binnen de opdracht, hoe wordt het resultaat behaalt en welke middelen zijn hiervoor nodig? Nadat overeenstemming met de opdrachtgever is behaald wordt het project uitgevoerd en bewaakt de projectleider de voortgang, het rendement en de kwaliteit, maar vooral ook de menselijke en organisatorische aspecten binnen het veranderproces. De engineers van Caase.com ontwikkelen en implementeren de oplossing zoals in het project is beschreven. Nadat de klant de oplossing heeft getest en akkoord heeft bevonden, wordt de oplossing geïmplementeerd en bij de klant beschikbaar gesteld.

Door onze unieke aanpak en betrokkenheid ervaren klanten de reis naar de cloud als uitermate positief. Zij stellen dat Caase.com hun organisatie daadwerkelijk blijvend in beweging heeft gebracht. Daarmee is Caase.com het fundament voor een succesvol veranderingtraject.

De meerwaarde van Caase.com Consultancy ligt in het innoveren, stroomlijnen en optimaliseren van het beheer, de processen, de communicatie, het samenwerken en de projecten van onze klanten. Daarbij verschuift de focus van puur techniek naar functionaliteit en gebruikersgemak.

Meer weten over strategie en advies?

Hank van Gardingen

Specialist in verandering rondom de cloud
neem contact op
logo-caase