Microsoft SharePoint

Slimmer samenwerken en communiceren in de cloud.

managed-services

Geen vaste plek wat betreft de informatievoorziening van medewerkers en klanten, geen consistente opslagplek voor documenten, vele bijlages in het e-mailverkeer, meerdere versies van documenten binnen de organisatie en geen makkelijke, snelle toegang tot het bedrijfsnetwerk voor externen?

Eén vaste plek voor uw informatievoorziening, opslag van documenten en de mogelijkheid om veilig informatie te delen binnen én buiten uw organisatie. Dit alles kunt u realiseren met Microsoft SharePoint! Microsoft SharePoint biedt uiterst veel mogelijkheden, zoals een intra- en extranet voor de informatievoorziening van medewerkers en klanten, het creëren van teamsites, beheer en opslag van documentatie, altijd toegang tot de laatste versies en informatie, samenwerken en delen met contacten binnen én buiten uw organisatie.

De grootste voordelen van Microsoft SharePoint

  • Microsoft SharePoint is aan te schaffen in de Cloud, als zelfstandig aanbod of als onderdeel van een Microsoft Office 365 suite waarmee je ook toegang kunt krijgen tot Microsoft Exchange, Lync, de Office-clients en Webapps.
  • Beschikbaar op verschillende devices via de mobiele SharePoint-apps, waar je ook naartoe gaat.
  • Gemakkelijk beheer van capaciteit, beleid en beveiliging voor alle inhoud en functies van SharePoint middels de krachtige beheerdersconsole.
  • De laatste beschikbare functies en een minimale uitvalstijd door geautomatiseerd beheerd van de servers.
  • Bescherming van gegevens door deze onder te brengen in geografisch verspreide datacenters, met doorlopende gegevensback-ups, superieur herstel na noodgevallen en een team van experts die servers rond de klok controleren.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van SharePoint voor uw organisatie?

Hank van Gardingen

Specialist in verandering rondom de cloud
neem contact op
logo-caase