Professionals

De professionals van Caase.com zorgen voor een oplossing die aansluit bij uw behoefte.

IMG_4829

 

Flexibiliteit is op het moment belangrijker dan ooit voor organisaties, zo ook flexibiliteit als het gaat om het personeelsbestand. Heeft uw organisatie behoefte aan continuïteit van de bedrijfsvoering, innovatie en vernieuwing, of tijdelijke hoogwaardige kennis voor een korte of misschien langere periode?

 

Caase.com levert, op interim basis, professionals gespecialiseerd in infrastructurele IT- en Cloud-expertise voor alle branches. Al onze professionals zijn zorgvuldig gescreend en geselecteerd op kennis, kunde en (sociale) vaardigheden. Daarnaast investeren wij jaarlijks in opleidingen en trainingen voor onze medewerkers zodat u er zeker van kunt zijn dat u de beschikking heeft over de best gecertificeerde professionals.

 

Of het nu gaat om het invullen van enkele uren per week/maand of een fulltime job voor 3-maand+, de professionals van Caase.com zorgen voor een oplossing die aansluit bij jouw behoefte.

Expertisegebieden van onze professionals:
– Change Management
– Cloud Beheer en Support
– Cloud Migratie
– Experience Management
– Google Apps for Business
– Google Sites
– Microsoft Lync
– Microsoft Office 365
– Microsoft SharePoint
– Microsoft SharePoint Online

Local for Local
Onze regionale benadering (werken waar je woont) is ingegeven vanuit praktische overwegingen. Op deze manier kunnen we het fileleed enigszins verlichten. De professional komt minder vermoeid op de werkplek aan, is dus gemotiveerder en fitter, wat de productiviteit positief beïnvloedt.

Matchingproces
We doen er alles aan om de juiste professional voor een opdracht te selecteren. Door goed te luisteren naar de wensen en eisen van onze opdrachtgevers. Door zorgvuldig een voorselectie uit te voeren alvorens een kandidaat aan je voor te stellen. Door het volgen van een gestructureerde intake-procedure. Maar ook door tijdens de opdracht intensief contact te houden met zowel onze medewerker als de klant. Op die manier borgen wij de kwaliteit van onze dienstverlening.

Prijs / prestatie
Hoewel de prijs in onze filosofie nooit het ultieme issue zou mogen zijn, is het een prettige gedachte dat jij als opdrachtgever waar voor je geld krijgt. Door de regionale celstructuur met centraal georganiseerde stafdiensten beschikken wij over een efficiënte overhead, zodat wij onze dienstverlening tegen interessante tarieven kunnen aanbieden.

Bent u op zoek naar de juiste professional?

Edwin Broens

Manager Operations
neem contact op
logo-caase