Migratie

Een overstap naar de cloud is meer dan een migratie alleen. Planning, project, techniek maar zeker aandacht voor ‘de mens’ zijn belangrijk. Wij zijn specialist en helpen u graag!

U overweegt een overstap naar de Microsoft cloud. Of sterker, u heeft besloten dat u de route richting de cloud neemt. Maar dan? Wat op zich eenvoudig lijkt bij een migratie van on premise naar de cloud blijkt uit praktijkervaring toch gecompliceerd.

Starten voor de start
Eigenlijk start de migratie al voor de strategische beslissing. U wilt immers tevoren weten welke workloads – aan de IT Infrastructuur zijde of aan de medewerkerszijde – geschikt zijn om naar de Microsoft cloud te brengen. Caase.com helpt u bij het in kaart brengen van mogelijkheden, onmogelijkheden en uw route. Met workshops en onderzoek krijgt u zo de belangrijke informatie die nodig is om uw strategische beslissing te nemen.

Overstap naar de cloud
Nadat u de keuze voor cloud computing heeft gemaakt start het planningsproces. Voor u is het goed om te weten dat wij professionele, ervaren en cloudgerichte projectmanagers hebben die de overstap voor u haarfijn in kaart brengen. Daarbij onderzoeken we de techniek, functionaliteiten en processen. Zo ontstaat een maatwerk projectplan voor uw cloud migratie, met heldere tijdlijnen, beslismomenten, taken en verantwoordelijkheden. Maar tegelijk uw doelen en verwachte resultaten van uw migratie naar de Microsoft cloud.

De mens niet vergeten
Het belangrijkste onderdeel bij een overstap naar de Microsoft cloud is de mens, uw medewerkers. Zij moeten uiteindelijk op een andere manier gaan werken. Dit geldt voor de netwerk- en systeembeheerders, maar tegelijk voor uw medewerkers ‘op de vloer’. Juist om die reden speelt de menselijke factor bij een cloudmigratie een zeer belangrijke rol. Caase.com heeft gespecialiseerde verandermanagers. Zij vormen het adoptieteam dat klanten helpt zodat uw medewerkers probleemloos met de nieuwe omgeving aan de slag kunnen. Deze manier van werken blijkt in de praktijk zó succesvol dat Microsoft de Caase.com adoptiestrategie volledig omarmt en zelf bij klanten inzet.

strategieadviesheader .

Cloud migratie samengevat
• Wij geven inzicht in hoe ‘de cloud’ uw organisatie helpt om een volgende stap te zetten in slimmer werken en communiceren
• Vervolgens maken we samen met u een plan van aanpak om het nieuwe cloudplatform te implementeren binnen uw organisatie en aan te bieden aan uw medewerkers. Het begeleiden van de verandering voor medewerkers is daarbij een belangrijk onderdeel en één van de specialiteiten van Caase.com
• De uiteindelijke (technische) migratie is in goede handen bij onze technisch specialisten
• Nazorg, beheer en ondersteuning na de migratie zijn voor ons vanzelfsprekende onderdelen

Met de unieke Caase.com oplossingen rondom innovatie, mens en techniek realiseren wij voor u een efficiënt en flexibel cloud platform. Een nieuw samenwerkingsplatform voor medewerkers, klanten en toeleveranciers. Effectief, efficiënt en prettig om mee te werken.

Moet uw overstap naar de Microsoft cloud vooral professioneel, zonder veel hindernissen en (technisch) perfect uitgevoerd worden? Maak dan vandaag nog uw eerste afspraak met een van de specialisten van Caase.com.
.

Meer weten over migraties naar de cloud?

Hank van Gardingen

Specialist in cloudmigraties
neem contact op
logo-caase