Microsoft Enterprise, Mobility & Security

Elke organisatie voelt de druk om mobiele toepassingen ter beschikking te stellen van haar medewerkers. Gebruikers willen zelf kiezen met welk device ze welke applicaties en data gebruiken (BYOD). Met EMS (Enterprise Mobility & Security) van Microsoft kan u op een veilige manier bedrijfsgegevens toegankelijk maken voor diverse gebruikers op diverse devices.

Microsoft EMS zorgt ervoor dat gebruikers productief blijven op hun favoriete apps en devices, terwijl de bedrijfsdata veilig blijft. EMS brengt mogelijkheden voor identiteits- en toegangsbeheer, inclusief multi-factor authenticatie (MFA), samen met PC en mobiel device beheer. Daarmee levert het beheerde productiviteitsmogelijkheden voor Office mobile apps en databescherming. Het implementeren van EMS in een bestaande Windows omgeving zorgt voor sterke integratie met Office 365 en Windows 10.

EMS omvat verschillende cloud services (Microsoft Azure Active Directory Premium, Windows Intune, Information Protection, App Security en Microsoft Azure Rights Management). Met deze cloud services kunnen eindgebruikers werken op de devices van hun keuze, maakt u gebruik van een hybride user-centric identity die tevens aangewend wordt voor het beheer van de devices en beschermt u bedrijfskritische data. Caase.com draagt zorg voor een veilige en succesvolle route naar en implementatie van EMS.

Wilt u ook slim ontwikkelen in de cloud?

Hank van Gardingen

Specialist in verandering rondom de cloud
neem contact op
logo-caase