Managed Services

Van ‘ik werk’ naar ‘we werken samen’

Het is  vaak niet eenvoudig om systeembeheerders te vinden én vast te houden. Caase.com kan je hierin op verschillende manieren ondersteunen. Onze landelijk opererende serviceorganisatie kan een probleem in korte tijd oplossen. Wij komen op regelmatige basis langs om kritische zaken zoals netwerkperformance, virusscanners en de backup procedure te controleren en in een rapport vast te leggen.

Beheer op afstand. 24×7 zonder storingen

Er zijn veel werkzaamheden die op afstand kunnen worden gedaan. De mogelijkheden van remote beheer zijn, in combinatie met professionele, veilige software enorm toegenomen. Hierdoor kan je ICT-omgeving 24×7 uur worden bewaakt, kan beheer op afstand worden gedaan, en wordt ook nog eens fors bespaard op de kosten.

Gezien de toenemende afhankelijkheid van ICT, kiezen veel organisaties ervoor om problemen te voorkomen en het planmatige systeembeheer bij ons te beleggen. Met resultaat!  Caase.com biedt je de combinatie van een landelijk opererende servicedienst, een uitgebreid team professionele systeembeheerders én een eigen Remote Operating Center (ROC). Met deze mix zorgen wij bij onze klanten voor fors lagere operationele kosten.

Onze ICT-specialisten staan altijd voor u klaar. Als Caase.com dragen wij er zorg toe dat zij altijd beschikken over de laatste technische kennis op het gebied van systeembeheer.

Wilt u eens sparren over uw mogelijkheden?

Edwin Broens

Manager Operations
neem contact op
logo-caase