Customer Success Management Services (CSMS)

Ook na de implementatiefases de Active Usage blijven managen binnen jouw organisatie?

cloud-server

Caase.com gebruikt haar zelf ontwikkelde Customer Success Management Services (CSMS) om ook na de implementatiefases de Active Usage bij haar klanten te blijven stimuleren. Hiermee zorgt Caase.com ervoor dat Microsoft Office 365 echt geïntegreerd wordt in de businessprocessen van haar klanten.

Customer Success Management Services is:

– Een post implementatieservice voor de klant
– Hulp voor de klant om maximale waarde uit het Cloud platform te halen
– Een samenwerking met de klant om de bedrijfsprocessen te optimaliseren met behulp van het Cloud platform
– Beheer van productreleases – Het ondersteunen van organisaties om altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en innovaties van het Cloud platform
– Het versnellen van de gebruikersacceptatie
– Uitgebreide ondersteuning

Iedere klant krijgt de beschikking over een Caase Success Manager (CSM), die een centrale rol speelt in de Customer Success Service. Deze Business Consultant is na het migratieproject continue bezig met de adoptie en usage van de eindgebruikers bij een klant. De Caase Succes Manager analyseert samen met de klant het gebruik van het Cloud platform en is continue in gesprek met Stakeholders over het vereenvoudigen en verbeteren van de business processen en productiviteit binnen de organisatie met behulp van de verschillende producten binnen het Cloud platform.

Daarnaast helpt de CSM de klant bij het invoeren van nieuwe productreleases en features vanuit het Cloud platform naar de gebruikers. De CSM zorgt voor proactieve communicatie richting de gebruikers, adviseert de organisatie bij het juiste gebruik van het Office 365 platform en is de sleutel in uitgebreide ondersteuning en Active Usage.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van CSMS voor uw organisatie?

Hank van Gardingen

Specialist in verandering rondom de cloud
neem contact op
logo-caase