Onze diensten

We helpen andere organisaties slimmer samenwerken en communiceren. Daarbij hebben we een partnership met zowel Microsoft als Google. Als onafhankelijke cloud integrator helpen we elk van onze klanten zoeken naar de beste oplossing. Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten.

Als functioneel consultant geef ik regelmatig Cloud-workshops aan bedrijven. Graag kom ik ook eens bij uw organisatie langs om te kijken welk platform het beste past!

Mark Hammink

Functioneel Consultant
neem contact op

De overstap naar de Cloud raakt uw gehele bedrijfsvoering. Wij helpen en adviseren organisaties bij identificeren, ontwikkelen en implementeren van de beste strategie rondom cloud- en ICT projecten.

MEER LEZEN

Wij begeleiden organisaties in elke stap van het verandertraject. Door onze unieke aanpak en betrokkenheid ervaren zowel klanten als eindgebruikers de reis naar de cloud als uitermate positief.

MEER LEZEN

Bewaking, ondersteuning en beheer van van uw platform. 24/7. Professioneel en flexibel. Wij bieden een landelijk opererende servicedienst, een groot team professionele systeem- beheerders én een eigen Remote Operating Center.

MEER LEZEN

Verbeterde communicatie, meer productiviteit en slimmer samenwerken. Daar draait het om. Wij helpen organisaties bij het vergroten van het succes van uw project in de ogen van de eindgebruikers.

MEER LEZEN

Innovatieve oplossingen die aansluiten bij de business en uw IT-landschap. Op basis van de wensen en eisen van de klant, creëren wij de perfecte oplossing. Daarnaast ontwikkelen wij ook eigen producten.

MEER LEZEN

Bewaking, ondersteuning en beheer van uw platform. 24/7. Professioneel en flexibel. Wij bieden een landelijk opererende servicedienst, een groot team professionele systeem- beheerders én een eigen Remote Operating Center.

MEER LEZEN

Onze oplossingen

Wij adviseren u in uw strategische keuzes rondom slimmer werken in de cloud. Daarbij werken we met een divers scala aan flexibele en efficiënte oplossingen rondom innovatie, mens en techniek. Welke technologie u ook kiest, wij helpen u!

Microsoft Office 365 biedt de kracht van de cloud om slim, snel en overal te werken. Als Cloud Enterprise Partner of the Year helpen wij organisaties bij de perfecte implementatie.

MEER LEZEN

Beheer uw apps en portals wereldwijd. Wij helpen u bij de ontwikkeling van toepassingen en de integratie van gegevens op het open en flexibele cloudplatform van Microsoft.

MEER LEZEN

Microsoft SharePoint is de perfecte plek om online samen te werken. Wij helpen organisaties bij het inrichten van een passende informatievoorziening voor klanten en medewerkers.

MEER LEZEN

Customer Success Services by Caase.com

MEER LEZEN

The Caase.com Digital Workplace

MEER LEZEN

Google Apps for Work bestaat uit een pakket van cloud-producten om overal slimmer te kunnen (samen)werken. Wij helpen u bedrijf bij het creëren van de juiste omgeving voor een perfecte overstap.

MEER LEZEN

Welke oplossing past bij u?

Onze cloudscan geeft u snel inzicht in de beste oplossing voor uw organisatie. Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze collega’s.

of bel ons

088-4320000