Diensten

cloud

Strategie & Advies

De overstap naar de Cloud raakt uw gehele bedrijfsvoering. Wij helpen en adviseren organisaties bij identificeren, ontwikkelen en implementeren van de beste strategie rondom cloud- en ICT-projecten.

Lees meer
truck

Migratie

Wij begeleiden organisaties in elke stap van het verandertraject. Door onze unieke aanpak en betrokkenheid ervaren zowel klanten als eindgebruikers de reis naar de cloud als uitermate positief.

Lees meer
managedservices

Managed Services

Bewaking, ondersteuning en beheer van van uw platform. 24/7. Professioneel en flexibel. Wij bieden een landelijk opererende servicedienst, een groot team professionele systeem- beheerders én een eigen Remote Operating Center.

Lees meer
smile

Change management

Verbeterde communicatie, meer productiviteit en slimmer samenwerken. Daar draait het om. Wij helpen organisaties bij het vergroten van het succes van uw project in de ogen van de eindgebruikers.

Lees meer
cogs

Apps & Portals

Innovatieve oplossingen die aansluiten bij de business en uw IT-landschap. Op basis van de wensen en eisen van de klant, creëren wij de perfecte oplossing. Daarnaast ontwikkelen wij ook eigen producten.

Lees meer
people

Professionals

Een flexibel personeelsbestand is belangrijker dan ooit. Wij helpen organisaties die voor een tijdelijke of vaste periode over extra kennis of capaciteit willen beschikken.

Lees meer

Oplossingen

office-365-icon

Office 365

Microsoft Office 365 biedt de kracht van de cloud om slim, snel en overal te werken. Als Cloud Enterprise Partner of the Year helpen wij organisaties bij de perfecte implementatie.

Lees meer
microsoftazure-new

Microsoft Azure

Beheer uw apps en portals wereldwijd. Wij helpen u bij de ontwikkeling van toe- passingen en de integratie van gegevens op het open en flexibele cloudplatform van Microsoft.

Lees meer
sharepoint-icon

SharePoint

Microsoft SharePoint is de perfecte plek om online samen te werken. Wij helpen organisaties bij het inrichten van een passende informatievoorziening voor klanten en medewerkers.

Lees meer
google-apps

Google Apps

Google Apps bestaat uit een pakket van cloud-producten om overal slimmer te kunnen (samen)werken. Wij helpen u bedrijf bij het creëren van de juiste omgeving voor een perfecte overstap.

Lees meer
google-cloud-platform-grey1icon

Google Cloud Platform

Maak wereldwijd gebruik van de snelheid en flexibiliteit van Cloud Platform. Wij helpen u bij de op maat ontwikkeling van apps en businessoplossingen op de betrouwbare, schaalbare cloudinfrastructuur van Google.

Lees meer
hybridnew

Hybrid

Iedere organisatie is anders. Wij helpen organisaties bij de maken van de beste keuzes rondom het inrichten van één of meerdere hybride-cloudomgevingen, gebaseerd op het betreffende IT-landschap.

Lees meer