Webinar Digital Workplace voor de Zorg – 17 maart

Caase Digital Workplace

17 Feb Webinar Digital Workplace voor de Zorg – 17 maart

De digitale werkplek is niet honderd procent nieuw. Maar de Digital Workplace van Caase.com is wel 100% effectief, in het bijzonder binnen zorg. Hoe dat werkt en wat voor u als zorginstelling het voordeel is leert u tijdens het Caase.com Digital Workplace webinar op 17 maart 2017 van 11:00 tot 11:45 uur. Deelname is gratis na voorregistratie

Inhoud webinarwebinar caase digital workplace
• Uitleg Digital Workplace gebaseerd op Microsoft SharePoint Online
• Functiegerichte informatieverstrekking
• Verhogen productiviteit medewerkers
• Verlagen administratieve last zorg
• Integratie zorg applicaties binnen portal
• Praktische next steps voor uw organisatie

De administratieve druk in de zorg blijft onverminderd hoog en de tijd voor ‘handen aan het bed’ zijn beperkt. Digital Workplace van Caase.com is gebouwd rondom Microsoft SharePoint (als onderdeel van Office365) en helpt zorginstellingen bij het op een eenvoudige wijze afhandelen van alle benodigde administratie. Het gevolg is dat uw zorgmedewerkers meer effectieve tijd overhouden voor hun eigenlijke zorgtaak. Meer doen in minder tijd en met een blij gezicht bovendien.

Weten hoe Digital Workplace voor Health uw zorginstelling helpt? Volg dan het gratis Digital Workplace webinar van Caase.com op vrijdag 17 maart 2017 om 11 uur. Deelname is gratis na voorinschrijving. Om u aan te melden stuur dan een e-mail met uw naam, de naam van uw instelling en uw telefoonnummer naar marketing@caase.com en wij zetten u op de lijst.
U ontvangt van ons een bevestiging.

Direct meer weten over Digital Workplace voor de zorg? Maak dan vandaag nog een afspraak met een van onze zorgspecialisten: 088 432 0000.

No Comments

Post A Comment