Summer of SharePoint, nu profiteren

caase.com summer of Microsoft SharePoint actie

26 Aug Summer of SharePoint, nu profiteren

Eerder meldden wij al dat ons Microsoft SharePoint en SharePoint Online team stevig is uitgebreid met een compleet en ervaren SharePoint team. Omdat dit natuurlijk gevierd moet worden en zomer nog steeds in het land is presenteert Caase.com u Summer of SharePoint, met aantrekkelijke kortingen tot wel 20% op de reguliere uurtarieven.

 

Prettiger en veiliger samenwerken

Microsoft SharePoint is het platform dat uw organisatie de mogelijkheid geeft om prettiger, effectiever en vooral veiliger samen te werken. Social Intranet, Digital Workspace, Document Management, Teamsites en meer. Daarnaast is SharePoint een belangrijk onderdeel van Microsoft Cloud in a Box.
Altijd en overal de juiste en laatste versie van documenten bij de hand. Om in te kijken en te bewerken, zelfs vanaf tablet of smartphone. SharePoint is daarnaast uitermate geschikt als platform voor uw Social Enterprise. Deel zakelijke en sociale gegevens met uw medewerkers met slechts één druk op de knop, handig en veilig.

 

Summer of SharePoint, nu profiteren

Het nieuwe Caase.com SharePoint team staat klaar om u te helpen. Te helpen met het ontwerp, de bouw, de implementatie en de adoptietraining voor uw SharePoint omgeving. Heeft u een SharePoint wens of project dat in de maand September 2016 kan starten? Dan ligt er voor u een aantrekkelijk korting klaar. Deze korting op de reguliere uurtarieven kan oplopen tot wel 20%. Profiteer nu en bel direct 088 – 432 0000 of stuur een e-mail naar sales@caase.com en vraag naar de Summer of SharePoint actie.

No Comments

Post A Comment