Simpel en veilig waar dan ook inloggen met één account

Wachtwoorden op briefje SSO Azure Active Directory

Simpel en veilig waar dan ook inloggen met één account

Uw medewerkers kennen het vast, tientallen gebruikersnamen en wachtwoorden. Het start met het inloggen op het systeem, maar daarna voor elke applicatie een ander account. Voor elke cloud toepassing een ander wachtwoord. Voor toegang van buiten uw pand een andere methode. Het gevolg? Veel productieve tijd die verloren gaat. Beveiliging die lastig te managen is en bovenal veel frustratie bij medewerkers. Dat kan anders …

Eén enkele toegang
Met Azure Active Directory binnen uw organisatie krijgen gebruikers toegang tot al (ja echt, AL) uw systemen, applicaties en cloud oplossingen met slechts één gebruikersnaam en wachtwoord. Eventueel aangevuld met een twee-factor authenticatie voor extra beveiliging. Azure Active Directory zorgt er op de achtergrond voor dat alle toegang tot de IT diensten geregeld wordt, 100% vanuit de beveiligde cloud van Microsoft. Zie de onderstaande handige infographic.

 

SSO Azure Active Directory Microsoft Caase.com

 

Duizenden applicaties
Inmiddels zijn meer dan 2.700 (cloud) applicaties ontsloten via Azure Active Directory, waaronder Exact, WordPress, Citrix, SalesForce en natuurlijk Office365. Het aantal SaaS toepassingen groeit dagelijks en biedt u daarmee dagelijks nieuwe mogelijkheden. Kijk op de website van Microsoft Azure voor een volledig overzicht.

Blije gezichten
Met een goed ingerichte Azure Active Directory omgeving besparen uw medewerkers tot tientallen minuten per dag, per medewerker, naar het zoeken naar de juiste inloggegevens. Uw beveiliging gaat in één klap stukken omhoog omdat medewerkers niet langer briefjes met gebruikersnamen en wachtwoorden onder hun toetsenbord plakken. Niet onbelangrijk, uw IT afdeling krijg meer grip op de security, bespaart tijd en verlaagt daarmee direct organisatorische en financiële risico’s voor uw organisatie.

Ook iets voor uw organisatie
Is het eenvoudig en veilig inloggen vanaf elke plek met slechts één gebruikersnaam en wachtwoord ook iets voor uw organisatie? Praat dan eens met de Microsoft Azure specialisten van Caase.com. Niet voor niets de Microsoft Country Partner of the Year.

Geen reactie's

Geef een reactie

logo-caase