De echte meerwaarde van het Microsoft Cloud Solution Provider Programma

Caase.com Microsoft CSP direct partner

De echte meerwaarde van het Microsoft Cloud Solution Provider Programma

In 2015 heeft Microsoft het Cloud Solutions Provider (CSP) programma geïntroduceerd. Het CSP programma is bedacht om klanten via Microsoft partners beter te bedienen met Microsoft online services zoals Office365, Enterprise Mobility Suite, Azure, Intune en meer. De kern van het programma is het voor voordeel voor de klant van betalen per maand inclusief bijbehorende services via een (lokale) Microsoft partner.

Wat iedereen roept
Nu is betalen per gebruiker per maand, via een cloud dienstverlener voor veel bedrijven en organisaties vandaag de dag belangrijk. Ook vinden die organisaties het belangrijk om per maand abonnementen te kunnen bijschakelen of opzeggen. En slechts één factuur voor abonnement én de services is voor klanten óók heel fijn. Maar dat is wat elke Cloud Solution Provider u vandaag de dag verteld. Dat is ook precies wat alle hostingbedrijven met een eigen cloud dienst u beloven. Kortom, via welke weg u welke cloud dienst ook afneemt, deze ‘basisvoordelen’ zitten er altijd al bij.

De echte meerwaarde
De echter meerwaarde van zakendoen met een Microsoft Cloud Solution Provider zit in een heel andere hoek, namelijk die van de business. Feitelijk zit het al in de naam opgesloten: cloud oplossingen bieder. Een oplossing voor een business uitdaging met gebruik van Microsoft cloud technologie zoals Office365, Enterprise Mobility Suite, Azure en Intune.
Die oplossing gaat natuurlijk veel verder dan het ‘handig’ leveren van de abonnementen …
De weg naar slimmer samenwerken
Alles start met uw route naar de cloud, uw weg naar slimmer samenwerken en communiceren. Daarvoor is vooraf goed onderzoek nodig. Met het Caase.com Customer Decision Framework bepalen we samen welke cloud technologie voor u het meest geschikt is. Wanneer dat is bepaalt stopt alles – natuurlijk – niet bij de levering van de abonnementen en de migratie naar de cloud. Want uitsluitend wanneer we samen kijken naar adoptie, training voor medewerkers en uw business komen we zover dat uw medewerkers alles uit de cloud halen. Dat zij niet alleen slimmer en effectiever kunnen samenwerken, maar dat ook willen. Dat is pas meerwaarde. Meerwaarde die Caase.com u levert. En ja, Caase.com is Direct Cloud Solution Provider van Microsoft en daarmee geniet u ook van alle voordelen die iedereen u verteld.
Zelf proberen?
Wilt u zelf ervaren wat nieuwe technologie voor u kan betekenen? Boek dan vandaag nog een Customer Immersion Experience bij Caase.com. In deze halve dag workshop mag u zelf aan de knoppen zitten en aan den lijve ervaren wat Office365, Skype for Business en SharePoint voor u kunnen betekenen. Wilt u direct meer weten? Een van onze cloud consultants komt u graag de vragen op uw antwoorden geven.
Geen reactie's

Geef een reactie

logo-caase