Bouwen aan SharePoint van de toekomst

Caase.com SharePoint development Sharing is Caring

Bouwen aan SharePoint van de toekomst

Microsoft SharePoint is een platform dat mensen, teams en organisaties de mogelijkheid geeft om op intelligente wijze overal en met elk apparaat informatie te ontdekken, te delen en eraan samen te werken. Het is de ideale grondslag voor teamsites, het delen van projectinformatie maar bijvoorbeeld ook voor een intranet, kennisbank of opleidingsportaal. SharePoint kent vele mogelijkheden en is continue in ontwikkeling.

Samen kom je verder
De innovatie voor SharePoint voert Microsoft niet alleen uit. Een wereldwijd samenwerkingsverband van SharePoint consultants en experts ‘uit het veld’ werkt nauw samen met het ontwikkelteam van SharePoint op het Microsoft hoofdkantoor in Redmond, WA, USA. Tweewekelijks is er een internationaal overleg over de diverse voortgangen voor de ontwikkeling binnen SharePoint online en wisselen leden nieuwe ideeën en ‘ontdekkingen’ uit. Wij zijn best trots dat Robin Breman en Judith Steijne van Caase.com actief meewerken binnen dit samenwerkingsverband.

De ontwikkeling
De mogelijkheden voor maatwerk binnen SharePoint online zijn gebaseerd op het SharePoint Framework en Apps. Daarmee kun je slimmer en sneller werken. De basis wordt gevormd door de nieuwste technieken en wereldwijde standaarden die Microsoft promoot, zoals Angular, TypeScript, CSS3/HTML5. Natuurlijk worden beproefde ontwikkeltools ook ingezet, denk daarbij aan C# en Asp.Net. Het uiteindelijke doel van deze softwareontwikkeling is dat zowel klanten als IT bedrijven die SharePoint oplossingen aan klanten bieden op een eenvoudige wijze maatwerk oplossingen binnen SharePoint kunnen opzetten en implementeren. Zonder dat zij daar zelf softwareontwikkelaars voor in dienst hoeven te hebben.

Wat doet Caase.com?
Naast het actief bijdragen en mee-ontwikkelen binnen de ‘Sharing is Caring’ gemeenschap gebruiken de SharePoint specialisten van Caase.com de nieuwste ontwikkeling om oplossingen voor klanten te bouwen. Enkele van onze inspanningen en oplossingen:

• Self service site creation op basis van uitgebreide klant specifieke templates
• Ontwikkelen van diverse functiegerichte portals
• Actief mee-ontwikkelen aan de PnP Core met onder andere bugfixes (het oplossen van softwarefouten)
• Mogelijkheid tot standaard integratie van Microsoft OneNote bij aanmaken van een site voor vergaderingen (dus minder werk voor de gebruiker)
• Oplossing ontwikkeld die mensen waarschuwt dat bepaalde sites gedeeld zijn met externen

SharePoint online develoment Caase.com

 

 

Zelf uw voordeel halen?
Het actief bijdragen aan de ontwikkeling van SharePoint doen de SharePoint consultants bij Caase.com niet alleen vanuit hun passie voor verbetering maar tegelijk om praktische en mooie oplossingen voor klanten te bouwen. Daar kunt u van profiteren. Heeft u een specifieke wens of een goed idee om een proces binnen uw organisatie te optimaliseren? Wie weet is Microsoft SharePoint het platform dat dit mogelijk maakt. Praat daarom met een van onze SharePoint experts, maak vandaag nog uw afspraak.

Geen reactie's

Geef een reactie

logo-caase